Prinova za zanosnu Holanđanku

Holandski supermodel Dautzen Krus konačno je na instagramu obelodanila ono što je sve zanimalo - da je trudna već šest meseci.

Uskoro mama

Iako je svojevremeno izjavljivala kako joj je karijera na prvom mestu i da ne planira da uskoro postane majka, izgleda da je holivudska zvezda Skarlet Johanson promenila mišljenje od kad je u vezi sa Romenom Dorijakom.

Tajna savršenog izgleda

Spektakularni nastupi sa zahtevnom koreografijom zaštitni su znak popularne američke pevačice Pink koja se, ubrzo posle porođaja 2012. godine, na scenu vratila sa 25 kilograma manje, te su se mnogi pitali kako joj je to uspelo.

Društvo za princa Džordža

Ako je verovati pisanju magazina ‘Star’, vojvotkinja od Kembridža opet je u drugom stanju.

Šta nije tačno

Turska glumica Nur Fetahoglu, Mahidevran iz ‘Sulejmana Veličanstvenog’, na svom instagram profilu proglasila je netačnim pisanje medija da je u petoj nedelji trudnoće, te da su ona i njen muž, biznismen Levent Veziroglu zbog toga ubrzali svadbu.

Prinova u ‘Sulejmanu’

Glumica Nur Fetahoglu (33), Mahidevran u serijalu ‘Sulejman Veličanstveni’, i njen suprug, biznismen Levent Veziroglu za sedam meseci postaće roditelji.

Peto dete za slavnu manekenku

Nemački supermodel Hjadi Klum očekuje prvo dete sa svojim telohraniteljem Martinom Kristenom (41), s kojim je u vezi od septembra 2012. godine, piše nemački ‘Bild am Sonntag’.

Uskoro mama

Američka pevačica Keli Klarkson, prva pobednica šoua ‘Američki idol’, i njen suprug Brandon Blekstok očekuju svoje prvo dete.

Nemilosrdni Džan

Fotografije Merjem Uzerli, čuvene Hurem iz serijala ‘Sulejman Veličanstveni’, na kojima se jasno vidi njen trudnički stomačić, preplavile su sve turske medije i izazvale jednodušnu reakciju javnosti, koja bi se ukratko mogla sažeti u uzvik: ‘Svaka čast, devojko!’.

Brat odao tajnu

Američka glumica En Hatavej priprema se za jednu sasvim drugačiju ulogu – uskoro će postati mama.