Razneženi tata

Turski glumac Tolga Karel, Oguz iz serije ‘Kad lišće pada’, i njegova supruga, azerbejdžanska manekenka Gunaj Musajeva, 19. maja dobili su sina Džihangira Džana, ali se tata još nije usudio da poljubi svog naslednika. Razlog?

Ukroćeni mangup

Turski glumac, popularni Oguz iz serijala ‘Kad lišće pada’, dobio je sina, i dok se mama, lepa azerbejdžanska manekenka Gunaj, i beba odmaraju, ponosni tata planira kako će svog naslednika čim prohoda popeti na konja

Pišu: Milena Ranisavljević i Zorica Zarić

Traži se sponzor porođaja

Saznavši od lekara da će njegova supruga, azerbejdžanska manekenka Gunaj Musajeva (24) morati da se porodi carskim rezom, i da će to da košta dvadeset hiljada turskih lira (oko 10.000 evra), poznati turski glumac Tolga Karel (34) počeo je da traži sponzora koji će da podmiri te troškove.

Ponovo na okupu

Ekipa najnagrađivanijeg turskog serijala, tačnije članovi ‘porodice’ Tekin iz serije ‘Kad lišće pada’, koja je snimana punih pet godina, u petak 9. decembra ponovo su se okupili u šou-programu jednog istanbulskog TV studija.

Nevolje s trudnicom

Popularni turski glumac Tolga Karel (33), kod nas poznat kao Oguz iz serije ‘Kad lišće pada’, beskonačno je zaljubljen u svoju trudnu suprugu kojoj želi da ispuni svaku želju.

Stiže roda

Popularni turski glumac Tolga Karel (33), koga naša publika zna kao Oguza u serijalu ‘Kad lišće pada’, i njegova supruga, azerbejdžanska manekenka Gunaj Musajeva (23) čekaju bebu.

Zavodnik postao zavodnica

Markantni turski glumac Tolga Karel (33), Oguz iz veoma popularnog serijala ‘Kad lišće pada’, u najnovijem istorijskom projektu ‘Gumuš lale’ igra - ženu.

Loš momak na dobrom glasu

Popularni turski glumac oženio se lepoticom iz Azerbejdžana samo mesec dana pošto ju je upoznao i zbog ljubavi prema njoj odrekao se loših navika

Pišu: Milena Ranisavljević i Ivan Stajić