Konačno srećna

Nemačko-turska glumica objavila je na facebooku fotografiju sa svojom petomesečnom kćerkicom uz komentar da je ona njena prava ljubav

 Piše: Ivan Stajić  Foto: Gloria arhiva, Facebook

Prava ljubav

Nemačko-turska glumica Merjem Uzerli, koja se proslavila ulogom sultanije Hurem u serijalu 'Sulejman Veličanstveni', objavila je fotografiju sa svojom petomesečnom kćerkicom uz komenatar da je ona njena prava ljubav.

Molitva za Srbiju i Bosnu

Popularna turska glumica Merjem Uzerli, koja se proslavila igrajući lik Hurem u turskoj seriji 'Sulejman Veličanstveni', apelovala je za pomoć svim ugroženima od poplava putem svoje stranice na facebooku.

Džan uzvraća udarac

Pošto se silno iznenadio kad je saznao da će kćerka Lara, koju je dobio iz veze sa Merijem Uzerli, nositi majčino prezime, turski biznismen Džan Ateš odlučio je da se obrati sudu.

Rođena mala sultanija Lara

Glumica koja se proslavila kao Hurem u ‘Sulejmanu Veličanstvenom’ donela je na svet devojčicu, najavljuje se i njen povratak u serijal, ali ne i pomirenje sa bivšim verenikom i ocem bebe

Pišu: Milena Ranisavljević i Ivan Stajić  Foto: instagram, Gloria arhiva

Dobrodošla, Lara

Turska glumica Merjem Uzerli (30), čuvena Hurem iz ‘Sulejmana Veličanstvenog’, u pondeljak ujutro 10. februara porodila se u Berlinu.

Ponovo Hurem

Producentska kuća TIMS i njen vlasnik Timur Savdži odlučili su da se serija ‘Sulejman Veličanstveni’, koja je četiri sezone obarala rekorde gledanosti, od gledalaca oprosti u velikom stilu.

Slobodna da bira

Dok pojedini turski listovi iznenadnu odluku svog najmoćnijeg i po Forbsovoj listi najbogatijeg producenta Timura Savdžija da se privremeno povuče iz posla komentarišu sa ‘Zašto, brate Timure?’, dotle fanovi Merjem Uzerli, neodoljive Hurem, zadovoljno trljaju ruke.

Merjeminim stopama

Jedan od najmoćnijih turskih filmadžija Timur Savdži (39), čija kuća TIMS producira u ovom trenutku najgledanije serijale, kao što su ‘Sulejman Veličanstveni’ i ‘Grmuša’, na dve godine se povlači iz posla.

Porodica ne želi Džana

Porodica Merjem Uzerli ne želi da Džan Ateš prisustvuje porođaju, niti da uopšte radi toga dolazi u Nemačku, pišu turski mediji.