Peti put tata

Slavni britanski glumac Džud Lou (41) očekuje prvo dete s bivšom devojkom Ketrin Harding.

Nezaustavljivi londonski zavodnik

Britanski glumac, proglašen najseksepilnijom zvezdom decenije, nedavno je proslavio 40. rođendan, ali ni danas ne može da se smiri: iako se samo jednom oženio, Sejdi Frost, osvojio je desetine žena i dobio vanbračnu kćerku, a poslednjih meseci u vezi je s Elen Krašo, kostimografkinjom koja neodoljivo podseća na njegovu bivšu suprugu

Piše: Vesna Gostimir  Foto: Alpha/JLP, Sipa/JLP,...

Martini sa Džudom Louom

Naša manekenka sa stalnom adresom u Londonu Sara Brajović nedavno je snimila reklamnu kampanju s britanskom glumačkom zvezdom Džudom Louom.

Ulična umetnost

Britanski glumac Džud Lou (39) zbog posla živi na relaciji London - Njujork, a ovaj put su s njim iz Londona u Ameriku došli i njegova kćerka Ajris (11) i sin Rudi (9), koje je dobio u braku s koleginicom Sejdi Frost. Decu je odveo u šetnju po njujorškoj boemskoj četvrti Soho i za uspomenu im kupio sliku jednog uličnog umetnika. 

Dobar tata

Britanski glumac Džud Lou (39) odveo je sina Rudija (9) i kćerku Ajris (12), koje je dobio u braku sa Sejdi Frost, na ručak u londonsku četvrt Primrouz Hil. Budući da zbog snimanja filmova često boravi u Americi, kad je u Londonu, provodi s njima svaki slobodan trenutak. 

Pogrešna sumnja

Britanska glumica Sijena Miler (29) priznala je kako je bila uverena da članovi njene porodice medijima prodaju priče o njoj pre nego što je otkrila da joj je mobilni telefon bio hakovan.

Nova Ana Karenjina

Britanska glumica Kira Najtli (26) igraće Anu Karenjinu u novoj filmskoj adaptaciji romana Lava Tolstoja, objavio je BBC.