Nežni akcioni junak

Zvezda akcionih filmova Brus Vilis (58) nedavno je izjavio da mu je u životu najvažnija porodica. S glumicom Demi Mur ima tri odrasle kćerke, Rumer (25), Skaut (22) i Talulu (20), prema kojima je uvek bio nežan i pažljiv, a jednako se brine i za dvogodišnju Mejbel koju je dobio u drugom braku s modelom Emom Heming (35). Supruga je opet trudna pa se glumac nakon četiri kćerke potajno nada sinu...

Peti put tata

Holivudska zvezda Brus Vilis (58) postaće tata peti put jer je njegova 23 godine mlađa supruga Ema Heming trudna sa njihovim drugim detetom.

U legendarnom američkom humorističkom TV šouu ‘Saturday Night Live’ rado se blesave i najveće holivudske zvezde, čemu nije odoleo ni junak akcionih filmova Brus Vilis (58). U urnebesnom skeču bio je maskiran u kentaura koji promoviše alkoholno piće ‘Centauri Vodka’. Publiku u studiju do suza je nasmejao prizor polugolog Vilisa s dugom plavom perikom kako nespretno skakuće i prepire se s...

Spreman za odmor

Brus Vilis (58) je prošle godine glumio u četiri filma, a do kraja ove snimiće još tri, pa bi mu odmor sigurno dobro došao. Zasad je pak iskoristio slobodan vikend i otišao u šetnju sa suprugom  Emom Heming (35) i njihovom jednogodišnjom kćerkicom Mejbel Rej. 

Ovih dana američki glumac Brus Vilis neumorno promoviše svoj najnoviji film ‘Dobar dan da se umre muški’, a jedna od destinacija koju je posetio bio je i Pariz. Osim promocije, Brus je imao još jedan razlog da poseti Grad svetlosti. Naime, francuska ministarka kulture i komunikacija Oreli Filipeti dodelila mu je orden Komandanta reda umetnosti i literature. Ovo priznanje se dodeljuje osobama...

Tatino zlato

Glumac Brus Vilis (57) sigurno uživa u najmlađem detetu, četvoromesečnoj kćerkici Mejbel Rej kojoj je za sada jedini ‘nestašluk’ što tatu i mamu Emu Heming (34) ponekad noću drži budnim. Naime, njegove starije kćerke prave mu mnogo veće probleme pa je, na primer, zbog ispijanja alkohola na javnom mestu Skaut Vilis (21) pre dva meseca završila u njujorškom zatvoru.

Skupa razmaženost

Besan zbog ponašanja svojih kćerki iz braka sa Demi Mur, poznati glumac odlučio je da ih kazni na jedini način koji mu je preostao - ukinuo im je džeparac

Piše: Ivan Stajić   Foto: Sipa/JLP, Fame Picture/JLP

Problematična kćerka

Skaut Vilis (20), kćerka Demi Mur i Brusa Vilisa, uhapšena je u Njujorku i zadržana je tokom noći u pritvoru zbog toga što je popila pivo na javnom mjestu i dala policiji falsifikovanu ličnu kartu.

Ponovo kćerka

Popularni američki glumac Brus Vilis (65) i njegova supruga, bivša manekenka Ema Heming, 1. aprila postali su roditelji devojčice Mejubl Vilis.

Preterana podrška bivšoj supruzi

Američka glumica i model Ema Heming (33) ljuta je zato što njen suprug Brus Vilis (56) neprekidno teši bivšu suprugu Demi Mur (49) koja se razvodi od Eštona Kučera (33).