Lora Orlović:

U Americi mi se dogodilo čudo

Glumica koja gradi karijeru preko okeana odlazeći iz Srbije nije ni sanjala šta će joj se sve desiti, a kroz razna iskušenja prolazila je zajedno sa suprugom Aleksandrom Žikićem i kćerkom Anđelom

Piše: Maja Šarić

Foto: Romana Kasumović

Glumica Lora Orlović (40) već četiri godine sa porodicom živi na relaciji Srbija - Amerika. Suprug Aleksandar Žikić, novinar, i sedmogodišnja kćerka Anđela njen su mali svet u kome sve funkcioniše baš kako treba. Iako u Srbiji nije mnogo radila, slutila je da je njen put drugačiji pa je uporno tragala za njim. U Americi ga je i otkrila: performansi, filmovi i neka nova poznanstva. A odluka da napusti Srbiju i da, prateći supruga, ode u Ameriku nije bila nimalo jednostavna.

- To mi je bila jedna od težih odluka, ali sada mi je drago što sam je donela, jer sreća prati hrabre. Takođe, ne znam kako sam se usudila da uđem u avion znajući da ću devet sati biti u vazduhu - seća se Lora.

Čime ste se bavili prvih nekoliko meseci po dolasku u Filadelfiju?

- Kod glumice Seleste Voker završila sam školu glume “Meisner & Method”, kao i školu glume u TV serijama, koju je vodio kasting direktor popularnog serijala “Ružna Beti”. Učila sam trbušni ples, gledala predstave i srela divne prijatelje za ceo život.

Nastavak teksta Vam je dostupan u štampanom izdanju...

Lora OrlovićLora Orlović