DŽENET DŽEKSON:

Tajno venčanje

Kako bi zaustavila nagađanja o tome da li se uskoro udaje pevačica Dženet Džekson (46) otkrila je da se već venčala sa dugogodišnjim dečkom, katarskim milijarderom, biznismenom Visamom el Manom (37).

‘Prošle godine zavetovali smo se na večnu ljubav tokom mirne, privatne ceremonije. Pokloni koje smo tom prilikom razmenili, bili su isključivo namenjeni u humanitarne svrhe, nezbrinutoj deci’, izjavila je muzička diva ne otkrivajući pritom ni vreme ni mesto svečanog čina. Na taj način je pobila glasine o pripremama ekstravagantnog venčanja.

Mlađa sestra Majkla Džeksona poznata je po tome što svoj život čuva daleko od očiju javnosti i retko kad govori o bivšim muževima. Davne 1984. prvi put je okušala bračnu sreću sa pevačem soula Džejmsom Debaržom, koja je potrajala svega godinu dana, a potom 1991. sa rediteljem muzičkih spotova Reneom Elizondom, sa kojim je izdržala devet godina.

U poslednje vreme Dženet se retko pojavljuje sama u javnosti, pa je tako i na nedavnoj milanskoj Nedelji mode bila sa Visamom. Izgleda da je ipak uspela sve da obavi u tajnosti, jer nije poznat ni jedan jedini detalj sa njihovog venčanja. Foto: Beta

DŽENET DŽEKSON