Vesti

Dobra glumica zahvaljujući disleksiji

Britanskoj glumici Kiri Najtli (29) u šestoj godini dijagnostifikovana je disleksija, zbog čega se tokom školovanja susretala s brojnim teškoćama.

Odmor u Škotskoj

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža odlučili su da odvoje malo vremena za sebe i otputuju na romantično putovanje u Škotsku, ali su sa sobom poveli i četrnaestomesečnog princa Džordža.

SAD ne odustaju od hapšenja

Sjedinjene Američke Države zatražile su od Poljske da uhapsi slavnog reditelja Romana Polanskog, koji je u Varšavu došao na otvaranje Muzeja poljskih Jevreja.

Srećan rođendan

Brend 'Hello Kitty' japanske kompanije 'Sanrio', u subotu će proslaviti 40. rođendan.

Pet Shop Boys uradili najbolju verziju

Verzija hita 'Always On My Mind' legendarnih 'Pet Shop Boysa' proglašena je najboljom obradom svih vremena u anketi koju je organizovao BBC Music.

Podrška ružičastom oktobru

Brend intimnog rublja 'Bonatti' priključio se obeležavanju meseca oktobra kao Međunarodnog meseca borbe protiv raka dojke.

Zaštitno lice 'L'Oreala'

Poznata britanska glumica Helen Miren postala je zaštitno lice francuskog brenda 'L'Oreal Paris', što joj je prvi veliki ugovor s nekom kozmetičkom kućom.

Papa je moj heroj

Britanski muzičar Elton Džon izjavio je da je papa Franja za njega 'heroj' zbog pristupa koji rimokatolički poglavar ima prema homoseksualcima i mogućnosti da ih crkva prihvati.

Kraljevsko venčanje u junu

Švedski princ Karl Filip venčaće se s bivšim modelom Sofijom Helkvist 13. juna sledeće godine.

Preduzetnica godine

Bivša članica grupe 'Spice Girls' Viktorija Bekam na prvom je mestu liste 100 najboljih britanskih preduzetnika koju je objavio magazin 'Management Today'.

Pročitajte članke iz prethodnih izdanja