Vesti

Još jedan neuspeh

Restoran Džejmija Olivera u Turskoj propao je samo 14 meseci posle otvaranja, čime su neuspesi slavnog kuvara samo nastavili da se nižu.

In memoriam

Slavni grčki pevač Demis Rusos preminuo je u Atini u 68. godini, saopšteno je u ponedeljak iz bolnice u kojoj se lečio.

Nagrade za najbolja glumačka ostvarenja

'Čovek ptica', satirični film o glumačkoj profesiji osvojio je glavnu nagradu Udruženja filmskih glumaca (SAG) povećavši tako svoje šanse da krajem februara osvoji i Oskara za najbolji film.

Pravna bitka sa 'Topshopom'

Popularna pevačica sa Barbadosa Rijana dobila je pravnu bitku protiv 'Topshopa', koji je neovlašćeno prodavao majice sa njenim likom.

Stvar postaje ozbiljna

Američki glumac Šon Pen podneo je zahtev za usvajanje sina svoje verenice Šarliz Teron zbog čega je ona veoma srećna, piše 'Us Weekly'.

Potraga za surogat majkom

Kolumbijska glumica Sofija Vergara, zvezda serije 'Modern Family' i njen verenik Džo Manganijelo planiraju dete, ali uz pomoć surogat majke.

Glumački debi

Peruanski pisac i dobitnik Nobelove nagrade za književnost Mario Vargas Ljosa prvi put će se oprobati kao glumac u pozorištu i to u komadu koji je on napisao.

In memoriam

Najveći šansonjer i jedan od najboljih kantautora na području bivše Jugoslavije, Kemal Monetno, preminuo je u 66. godini.

Zlatna medalja Francuske filmske akademije

Francuski reditelj i producent Lik Beson dobitnik je najvišeg francuskog priznanja na polju kinematografije - Zlatne medalje Francuske filmske akademije koja mu je uručena u Parizu.

Tajna srećnog braka

U novom broju magazina 'Allure' poznata pevačica Fergi otkrila je tajnu svog srećnog braka, da li planira drugo dijete i šta je povezalo nju i supruga.