Vesti

Nepodoban za porotnika

Sud u Los Anđelesu vratio je američkog glumca Breda Pita koji je dobio poziv da bude član porote na jednom suđenju, uz obrazloženje da 'suviše zbunjuje' ostale porotnike.

Božićni poklon fanovima

Američka pop zvezda Madona objavila je u subotu šest pesama s novog albuma, pošto su neke pesme s tog albuma procurele na internetu.

Zaljubljeni predsednik

Ruski predsednik Vladimir Putin, obično diskretan po pitanju svog privatnog života, iznenadio je novinare na godišnjoj konferenciji za medije kad je rekao da je zaljubljen.

In memoriam

Italijanska glumica Virna Lizi preminula je u 78. godini, objavila je agencija Ansa, pozivajući se na njenog sina.

Tango za poglavara Rimokatoličke crkve

Stotine parova su u sredu na Trgu Svetog Petra u Rimu igrale tango povodom 78. rođendana poglavara Rimikatoličke crkve, pape Franje.

Bilo je i vreme

Posle romantične prosidbe na ovogodišnjem US Openu, legendarna teniserka Martina Navratilova (58) venčala se sa svojom dugogodišnjom partnerkom, ruskom manekenkom Julijom Lemigovom (42).

Baksuzna diva

Poznata pevačica Maraja Keri održala je koncert u Njujorku, prvi od šest u sklopu 'All I Want For Christmas Is You: A Night of Joy and Festivity' šoua, a njen nastup bio je daleko od uobičajenog.

Nov zahtev za odbacivanje tužbe stare 37 godina

Advokati reditelja Romana Polanskog podneli su novi zahtev za zatvaranje slučaja njegovog navodnog seksualnog napada na maloletnicu starog 37 godina i ako zahtev bude odobren, Polanski će moći da putuje bez straha od izručenja.

'Drunk in love' je plagijat

Mađarska pevačica romskog porekla Monika Juhaz Micura tužila je američku pevačicu Bijonse da je u svom hitu 'Drunk in love' plagirala deo njene pesme 'Bajba, Bajba Pelem'.

Slatko druženje s novinarima

Marketing tim kompanije 'Dr.Oetker' organizovao je druženje sa novinarima i tom prilikom predstavio dostignuća ostvarena u 2014. godini.

Pročitajte članke iz prethodnih izdanja