Vesti

Kraljevska poseta Dalekom Istoku

Vojvoda od Kembridža nedavno je bio u poseti Japanu odakle je otputovao u Kinu gde je imao prilike da poseti Zabranjeni grad.

Vraćena ukradena haljina

Lopov koji je iz hotelske sobe glumice Lupite Njongo ukrao haljinu kuće 'Calvin Klein', vratio je dobitnici Oskara tu kreaciju kad je saznao da je u pitanju lažnjak.

Jedna uloga, a 24 lika

Američki glumac Leonardo Dikaprio priprema se za složenu ulogu jednog šizofreničara iz sedamdesetih godina prošlog veka optuženog za silovanje i provale, prenosi američki časopis 'Hollywood Reporter'.

Prolećno izdanje

Pod sloganom 'Učinite danas nešto dobro za svoje zdravlje', 19. i 20. marta u Domu omladine biće održan 11. Prolećni 'Lilly apoteke' Festival zdravlja Beograd 2015.

In memoriam

Američki glumac Leonard Nimoj, čuven po ulozi doktora Spoka u naučnofantastičnoj TV seriji 'Zvezdane staze', preminuo je u 83. godini.

Pokradena dobitnica Oskara

Haljina opšivena biserima vredna 150.000 dolara koju je na dodeli Oskara nosila glumica Lupita Njongo ukradena je, saopšteno je iz policije u Los Anđelesu.

Vitez umetnosti i književnosti

Muzičaru Goranu Bregoviću ambasadorka Francuske u Srbiji uručila je u sredu Orden umetnosti i književnosti u rangu viteza.

'Top je bio vreo' - film godine

Nagrada Fipresci Srbija za najbolji domaći igrani film u 2014. godini pripala je filmu 'Top je bio vreo', a nagrađeni su i reditelj tog filma Slobodan Skerlić i glavna glumica Anita Mančić.

Uvek ću voleti bivšeg supruga

Američka glumica Tea Leoni, zvezda TV serije 'Madam Secretary', krasi naslovnu stranu novog izdanja časopisa 'More', u kojem je otkrila kako uživa pošto je prošle godine finalizovala razvod od slavnog glumca.

Unuka ju je razočarala

Britanska kreatorka Vivijen Vestvud (73) priznala je da nije zadovoljna ponašanjem svoje unuke, koja je umesto šetnje modnom pistom izabrala odmor.

Pročitajte članke iz prethodnih izdanja