Vesti

Kanabis biznis

Veteran američkog kantrija Vili Nelson priključio se pokretu za legalizaciju marihuane, pa čak planira da porkene sopstvenu marku kanabisa koju namerava da učini "najboljom na tržištu".

Upoznajte Silasa

Popularni pevač Džastin Timberlejk ponosno je na svom instagram profilu objavio prvu fotografiju novorođenog sina.

Buđenje iz kome

Bobi Kristina, kćerka Vitni Hjuston i Bobija Brauna, najzad se probudila iz kome, podelio je srećnu vest njen otac na jednom od svojih nastupa.

Nedostajaće mi "Top Gear"

Džeremi Klarkson je u svojoj prvoj kolumni za londonski "The Sun" od kako je otpušten sa BBC-ja, napisao da će mu veoma nedostajati vođjenje "Top Geara", TV emisije o automobilima koja ga je proslavila.

Jači nego ikada

Rak grla, bipolaran poremećaj, brojne poslovne obaveze, stres i nedostatak komunikacije rezultirali su kratkim razdvajanjem 2013. godine, posle čega je usledilo veliko pomirenje Majkla Daglasa i Ketrin Zite-Džons.

Nagrada 'Zlatni Orfej'

Dobitnik književne nagrade "Zlatni Orfej" za 2015. godinu je književnik iz Beograda Ljubivoje Ršumović, saopštili su predstavnici 30. Književnog festivala "Srpsko pero".

Ljubav posle prijateljstva

Iako je dugo odbijala da komentariše vezu sa Šonom Penom, južnoafrička glumica Šarliz Teron konačno je, u intervjuu za magazin "Esquire", otvoreno progovorila o tome i otkrila kako su i zašto postali nerazdvojni.

Podrška porodice i prijatelja u ratu s bolešću

Američka glumica Rita Vilson podelila je s javnošću tešku životnu situaciju i otkrila kako boluje od raka dojki, zbog čega se podvrgla dvostrukoj mastektomiji.

Neoprezni paparaco

Poznati glumac Rajan Rejnolds doživeo je lakšu saobraćajnu nesreću u podzemnoj garaži u Vankuveru.

Prinova za holivudski par

Poznati bračni par Džastin Timberlejk i Džesika Bil postali su prvi put roditelji, potvrdio je njihov portparol za "Us Weekly", a na društvenim mrežama pohvalila se i pevačeva majka Lin.

Pročitajte članke iz prethodnih izdanja