Vesti

Zlatna značka

Pop-džez pevačica i kompozitor Lena Kovačević ovogodišnja je dobitnica 'Zlatne značke' - priznanja za doprinos u kulturi.

Prinova stiže u aprilu

Britanski princ Vilijam i njegova supruga Kejt Midlton dobiće drugo dete u aprilu 2015. godine, saopšteno je iz prinčevske palate Kesington.

Sportski 'Chanel'

Deset godina pošto je režirao jedan od najskupljih reklamnih filmova svih vremena, 42 miliona dolara vrednu reklamu za 'Chanel No 5' s Nikol Kidman u glavnoj ulozi, australijski reditelj Baz Lurman ponovno je radio za istog naručioca.

Raskid veridbe

Poznati glumac Čarli Šin potvrdio je da je raskinuo veridbu s bivšom porno glumicom Skotin Ros (25), poznatijom kao Bret Rosi.

Peti put tata

Slavni britanski glumac Džud Lou (41) očekuje prvo dete s bivšom devojkom Ketrin Harding.

Oskar na aukciji

Oskar koji je 1941. za glavnu žensku ulogu dobila glumica Džoan Fontejn biće stavljen na prodaju, objavljeno je iz aukcijske kuće 'Christie's'.

Jesenja prilika

Poznati brend 'Lisca' od 17. do 31. oktobra svim kupcima izmamiće osmeh na lice.

Radno na Santoriniju

Početkom oktobra, sa ekipom bliskih saradnika, Zdravko Čolić je otputovao 
na jedno od najlepših grčkih ostrva Santorini gde je, kao najavu novog spektakla u Kombank Areni zakazanog za 12.decembar, snimio video-spot za četvrti singl sa albuma 'Vatra i barut'.

Sreća u nesreći

Poznata britanska glumica Džudi Denč, kojoj je pre nekoliko godina dijagnostifikovana makularna degeneracija, otkrila je kako se nosi s gubitkom vida naglasivši da u svemu treba pronaći nešto pozitivno.

Bivša gospođica Alamudin

Supruga slavnog glumca Džordža Klunija, Amal, i zvanično je postala gospođa Kluni, a prezime je promenila i na veb sajtu advokatske kancelarije u kojoj radi.