Na kraljevskim dvorovima

Na fudbalskom stadionu

Zlatan Ibrahimović je uprkos svojoj prgavosti - ili možda baš zbog nje - najpopularniji švedski fudbaler, pa kralj Karl Gustaf i kraljica Silvija tokom posete Parizu nisu propustili priliku da se druže s njim. Ibrahimović im je bio domaćin kad su došli na ‘Park prinčeva’, stadion fudbalskog kluba Pari Sen Žermen, za koji igra već tri godine.

Počast žrtvama

Dubokim naklonom japanski car Akihito i carica Mičiko odali su počast poginulima u razornim odronima zemlje u Hirošimi koji su u avgustu odneli 74 života. Carski par je posetio i dom za starije osobe koje su u odronu ostale bez svojih kuća te im obećao da će one uskoro biti obnovljene.

U borbi protiv side

Uoči Svetskog dana borbe protiv side princeza Stefani pokrenula je nekoliko akcija u okviru svoje organizacije ‘Fight AIDS Monaco’, koju je osnovala pre deset godina. Organizovala je anonimno testiranje na HIV, na koje se odazvalo više od dvesta ljudi, a potom i aukciju umetnina na kojoj joj se pridružio i brat, knez Albert. Najviše zanimanja kupci su pokazali za portret mladog Mika Džegera,...

Pročitajte članke iz prethodnih izdanja