Na kraljevskim dvorovima

Štedljiva princeza

Sve što Ketrin, vojvotkinja od Kembridža, obuče, preko noći postane hit. A najčešći odabir ove modne ikone su jednostavni i ne previše skupi komadi koje se ne libi odenuti i nekoliko puta. Tako se za posetu Domu za nezbrinutu decu u Londonu pojavila u smeđem kaputu ‘Hobbs’, koji je nosila već dva puta, kao i plavi trudnički kaputić ‘Seraphine’, čija je cena oko dvesta pedeset evra.

Zabava na snegu

Sankanje, skijanje i grudvanje svakodnevica su danskog princa Frederika, njegove supruge Meri i njihovo četvoro dece - Kristijana, Izabele, Vinsenta i Žozefine - na odmoru u švajcarskom Verbijeru. To je inače omiljeno zimovalište aristokratije pa se onde mogu susresti i vojvotkinja od Kembridža sa suprugom, princom Vilijamom, i članovi švedske kraljevske porodice.

Na času arapskog

Šestodnevnu posetu Bliskom istoku princ Čarls započeo je u Jordanu, gde se nalazi kamp ‘Al Za’atari’, u kojem živi 80 hiljada izbeglica iz ratom zahvaćene Sirije. Obišao je policijsku stanicu, skladište hrane i posetio školu čiji učenici su mu pokazali kako da na arapskom napiše vlastito ime.

Brižna kraljica

- Verujem da svako dete zaslužuje šansu da svoje snove pretvori u javu - rekla je jordanska kraljica Ranija, koja je sa suprugom, kraljem Abdulahom, posetila Centar za starije osobe i decu bez roditeljskog staranja u gradu Zarki, koji nosi ime njene svekrve, princeze Mune.

Pročitajte članke iz prethodnih izdanja