Holivudske priče

Mama malog mornara

Glumica Liv Tajler (37) i njen verenik, britanski fudbalski menadžer Dejvid Gardner (40), svom sinu, koji se rodio 13. februara, šest nedelja pre termina, dali su ime Sejlor Džin, jer je ‘mali mornar’ začet prošlog leta dok su na jahti krstarili Mediteranom. Mališan je u skladu s imenom od roditelja dobio i prvi poklon - zlatni medaljon sa sidrom.

S mlađima je zabavnije

Model Hajdi Klum (41) više od godinu dana uživa u ljubavi s mladim trgovcem umetninama Vitom Šnabelom (28), a on je, čini se, jednako srećan s njom i njenom decom. Nedavno ih je nakon fudbalske utakmice odveo na plažu i igrao se s njima ceo dan, a klinci, sudeći prema fotografijama, jako vole njegovo društvo.

Tatin mezimac

‘Satima mogu da pričam o svojoj deci’, priznao je glumac Kristijan Bejl (41), otac desetogodišnje Emelin i petomesečnog sinčića, čije ime ne želi da otkrije. Brižan otac svog mališana vodi svuda sa sobom i nije mu teško da se brine o njemu kad mama Sibi Blažić ima drugog posla.

U Jelisejskoj palati

Pre dodele Oskara Šon Pen (54) je sa svojom dragom, glumicom Šarliz Teron (39), putovao po Evropi. U Rimu su proveli romantični vikend, u Londonu prisustvovali premijeri filma ‘The Gunman’, a u Parizu je na dodeli francuskih filmskih nagrada Cesar američki glumac dobio onu za životno delo. A dan ranije je u Jelisejskoj palati bio gost francuskog predsednika Fransoa Olanda, koji ga je primio...

Pročitajte članke iz prethodnih izdanja