Holivudske priče

Tata i kćerka u šopingu

Iako voli da se sa starijom braćom igra loptom, trogodišnjoj Harper Bekam, kao i mami Viktoriji, zabavnije je da bira haljine i cipele. Ovaj put je to učinila u društvu tate Dejvida Bekama (39), u dečjem butiku ‘Bonpoint’, gde je odabrala nekoliko haljinica, a onu najdražu nije želela da ispusti iz ruke pa je sama nosila kesu. Za odlazak u šoping roditelji su je obukli u kariranu haljinu ‘...

Simpatije pod suncem

Nedavno razvedena glumica Kejt Hadson (35) provela je dan na plaži u Malibuu u društvu pevača ‘Koldpleja’ Krisa Martina (38), koji se takođe nedavno razveo - od njene prijateljice, glumice Gvinet Paltrou. S njima su bili i Kejtini sinovi Rajder i Bingam i Martinova kćerka Epl i sin Moziz. Deca su tako imala društvo za igranje, a odrasli malo mira za sebe.

Srećni petak 13.

Petak 13. bio je srećan dan za glumca Eda Harisa (64) - prepodne je dobio zvezdu na Stazi slavnih u Holivudu, a uveče je bio na premijeri filma ‘Run All Night’, u kojem glumi uz Lijama Nisona. Glumca su na ceremoniji otkrivanja zvezde, kao i na premijeri, pratile supruga Ejmi Madigan (64) i kćerka Lili (21).

Razočarane navijačice

Utakmice ‘Lejkersa’ već trideset godina prati i Dajan Kanon (78), glumica najpoznatija po filmu ‘Nebo može da čeka’, a s njom je nedavno bila i kćerka Dženifer Grant (49), koju je dobila u braku s holivudskom legendom Kerijem Grantom. Dame su temperamentno pratile košarkaški meč, a kući su otišle razočarane jer su ‘Lejkersi’ izgubili od ‘Atlanta haksa’.

Motorom kroz život

Najveća strast Kijanua Rivsa (50) su motori. S prijateljem, dizajnerom Gardom Holingerom, s kojim je 2007. osnovao firmu ‘Arch Motorcycles’ za proizvodnju motocikala i dizajniranje motora, ovih dana u Malibuu predstavio je njihov prvi model - ‘KRGT-1’, čija je cena 78 hiljada dolara. Glumac, koji inače poseduje samo dva automobila, i retko ih vozi, vlasnik je desetak skupocenih motora, a sad...

Brižna dadilja

Premda okoreli neženja i zasad bez potomstva, oskarovac Leonardo Dikaprio (40) uživa u igri s decom. Nedavno je na plažu u Malibuu odveo kćerku svojih prijatelja i celo prepodne brižno pazio na nju. Vodio ju je na sladoled, igrao se s njom u plićaku i vozio je na dasci za veslanje. Po svemu sudeći uloga oca mu dobro pristaje.

Zauvek prijatelji

Iako je glumica Lisa Bone (47) posle razvoda od muzičara Lenija Kravica (50), s kojim ima kćerku Zoi Izabel, pronašla novu ljubav i rodila još dvoje dece, ostali su u prijateljskim odnosima. Često se nađu na ručku i redovno se posećuju, a Leni Kravic obožava i Lisinu decu iz drugog braka.

Pročitajte članke iz prethodnih izdanja