Holivudske priče

Porodična proslava

Kako su mediji nedavno razotkrili njihovu ljubavnu priču, seksi holivudski par se više ne skriva od paparaca. Kolumbijska glumica Sofija Vergara (42), zvezda serijala ‘Moderna porodica’, i Džo Manđanelo (37), proslavljen serijalom ‘Prava krv’, uživaju u svojoj vezi, koja je započela pre dva meseca. Na nedavnoj proslavi njenog rođendana bila je i glumičina porodica pa se čini da dvoje...

Predah pre koncerta

Britanski roker Rod Stjuard (69) sa suprugom Peni Lankaster (43) i njihovim sinovima Alasterom (9) i Ejdenom (3) odmara se u Sen Tropeu. U modernom letovalištu, okružen porodicom, prikuplja energiju pre odlaska u Škotsku, gde će ovih dana nastupiti na koncertu na stadionu Glazgov Seltika, fudbalskog kluba za koji navija od detinjstva.

Očinska osećanja

U Ensinu, predgrađu Los Anđelesa, snima se film ‘Woman in Gold’, u kojem glavne uloge tumače Rajan Renolds (37), Kejti Holms (35) i Helen Miren (68), a uz njih su i mališani koji glume njihovu decu. Renoldsa je, čini se, odmah osvojila njegova filmska kći, koja nema ni godinu dana, pa pazi na nju i brine se da joj ništa ne nedostaje.

Diva u formi

Linija joj više nije besprekorna, ali Džoan Kolins (81) ponosi se svojom gipkošću. Britanskoj glumici, koja se odmara na jahti sa suprugom Persijem Gibsonom (49) i njegovim prijateljima, očigledno prija društvo mlađih muškaraca jer je pred njima preskakala konopce, plivala i sunčala se kao da je njihova vršnjakinja.

U novom poslu

Na set novog, još neimenovanog televizijskog projekta koji u Njujorku režira Martin Skorseze (71), došao je i Mik Džeger (70). Pevač Rolingstonsa je, naime, uz Skorsezea, izvršni producent filma, čija je priča o intrigama u muzičkom biznisu smeštena u sedamdesete godine prošlog veka.

Vesela fotografija

Nakon što je s kafom u ruci krenuo prema automobilu, Edija Marfija (53) zaskočili su obožavaoci i zamolili ga za zajedničku fotografiju. Zašto da ne, rekao je glumac, pozirao s njima i pohvalio im se da uskoro u Detroitu počinje da snima četvrti nastavak hita ‘Policajac s Beverli Hilsa’.

Pročitajte članke iz prethodnih izdanja