Holivudske priče

Društvo za peticu

Na kostimiranu humanitarnu akciju u Londonu, na kojoj se skupljao novac za školovanje malih ragbista, Helen Miren (69) došla je u odgovarajućem društvu. Pratila su je dvojica ragbista maskirana u opatice, s kojima je britanska glumica i zaplesala na dobrotvornoj zabavi, na kojoj su učestvovali i princ Hari i televizijski kuvar Džejmi Oliver.

Beba na putu

Glumici Liv Tajler (37) ispunila se želja za još jednim detetom pa ne skida osmeh s lica. Sreću joj ne remeti ni to što sa sportskim menadžerom Dejvom Gardnerom, koji živi u Londonu, održava vezu na daljinu. Glumica je, naime, naviknuta na samohrano majčinstvo jer Mila (9), kojeg je dobila u braku s Rojstonom Langdonom, odgaja sama od 2009, kad se razvela od njegovog oca.

Srećna zvezda

Iako ima samo 41 godinu, pevač i muzički producent Farel Vilijams dobio je zvezdu na Stazi slavnih u Holivudu. Autor hita ‘Happy’, nominovan i za Oskara, otkrio ju je u društvu prijateljice, glumice Elen Dedženeres (57).

Veliko srce

Kad je čula da se njena obožavateljka rasplakala misleći da je neće videti, Anđelina Džoli (39) joj je priredila lepo iznenađenje. Njujorčanka Tehna Dešanel čekala je glumicu ispred studija u kojem je gostovala, no zbog napada panike obezbeđenje ju je izvuklo iz gomile i odvelo na obližnje stepenice. A tamo je, nakon što se smirila, briznula u plač. Tada se pojavila Anđelina Džoli, obrisala...

Pročitajte članke iz prethodnih izdanja