Holivudske priče

Majstori šporeta

Promovišući u Velikoj Britaniji film ‘Wish I Was Here’, američka glumica Kejt Hadson (35) srela je televizijskog kuvara Džejmija Olivera (39) i prihvatila poziv da gostuje u njegovom šouu ‘Jamie and Jimmy’s Food Fight’, koji se snimao u luci u gradiću Sautendu. Tako su se glumica i poznati kuvar našli za šporetom i zajedničkim snagama pripremili pečena pileća krilca, picu i nekoliko...

Princeze u zoo-vrtu

Za odlazak na pijacu Bili (4) i Džordža (3), kćerke glumaca Erika Dejna (41) i Rebeke Gejhart (43), odenule su se kao princeze. No čipkane haljine im uopšte nisu smetale u igri sa životinjama u malom zoološkom vrtu u sklopu pijace.

Žuta jesen

Glumice Džesika Alba (33) i Dženifer Lopez (45) povele su svoju decu na Sajam bundeva. Albine kćerke Onor (6) i Hejven (3) za tu priliku su oslikale lica, a Dženiferina malena Ema (6) nije mogla da uživa u igri dok joj mama nije izvadila seno iz patika.

Najbolji tata

Glumac Džoš Duhamel (41) ima tri mlađe sestre pa nije čudno što zna s decom. Od svog sina Aleksa (1), kojem sam menja pelene, ne odvaja se ni kad ide u teretanu, a jedva čeka da ga povede na utakmicu hokejaškog kluba L. A. Kings, čiji je strastveni navijač.

Venčanje

Na prvi rođendan njihove kćerkice Sole, nakon tri godine veze, venčali su se naslednik italijanskog modnog carstva Tomazo Trusardi (31) i televizijska voditeljka Mišel Hunciker (37). Svadba je održana u velelepnoj Vili Trusardi u Bergamu i trajala je do zore, ali bez mlade koja se ranije povukla na spavanje s obzirom na to da je ponovo trudna. Mišel Hunciker pre Trusardija bila je u braku s...

Pročitajte članke iz prethodnih izdanja