Holivudske priče

Ljubav pobeđuje

Iako se donedavno nagađalo da se slavni pevački i bračni par razvodi, Bijonse (33) i Džej-Zi (44) su zajedničkim odmorom u Portofinu demantovali te glasine. U pauzi turneje ‘Drunk in Love’ posetili su italijanski turistički gradić, a način na koji je pevačica držala ruku na svom stomaku pokrenuo je pak druga nagađanja - da je u drugom stanju.

Tajna je u jogi

Tajna moje vitke linije je u jogi, objasnila je brazilska lepotica Žizel Bundšen (34) američkom TV voditelju Džimiju Falonu (39) tokom gostovanja u njegovom šouu. Jedan od najbolje plaćenih modela na svetu svog domaćina je nagovorila da i on isproba neke od vežbi koje ona praktikuje svakog dana te ga uverila da će mu se to svakako isplatiti.

Muškarci s bradama

Čini se da su u Holivudu ovih dana moderne - brade. Kako inače objasniti da su i Kevin Kostner (59), Majkl Daglas (69), Leonardo Dikaprio (39) i Rajan Rejnolds (37), filmski zavodnici raznih generacija, odustali od brijanja pa tek tu i tamo potkrešu svoje brade i brkove. Dikaprio to, doduše, čini manje redovno od svojih kolega zbog čega je njegova brada i najneurednija.

Mercedes za rođendan

Šta zaljubljenik u automobile kupuje svom sinu za rođendan? Minijaturnu verziju svog omiljenog limenog ljubimca, naravno. Upravo to je učinio američki reper Fifti Sent (39), koji je sinu Sajru za drugi rođendan poklonio umanjenu verziju svog mercedesa. Muzičar je Sajra dobio u vezi s modelom Dafni Džoj, a iz prethodne veze ima i sedamnaestogodišnjeg sina Markvisa.

Život ide dalje

Samo nekoliko meseci nakon kraha braka s američkom glumicom Melani Grifit, s kojom ima kćerku Stelu, španski glumac Antonio Banderas (54) našao je novu ljubav - holandsku bankarku Nikol Kempel, s kojom je prvi put u javnosti viđen u maju u Kanu. Nikol Kempel živi u Francuskoj, a Banderas je posećuje kad god mu to obaveze u Holivudu dopuštaju.

Pročitajte članke iz prethodnih izdanja