Holivudske priče

Šminker bez premca

Nema sumnje da je Miki Rurk (61) u Holivudu, osim po ulogama, poznat i po posebnom modnom stilu. A on se ne zasniva na poznatim brendovima nego na odelima koje uglavnom naručuje kod krojača. U jednom od njih, od karirane tkanine, pojavio se u društvu svoje devojke, manekenke Anastasije Makarenko (27), na premijeri filma ‘Grad greha: Ubistva vredna’, u kojem tumači jednu od glavnih uloga.

...
Brižni tata

Irski glumac Džejmi Dornan (32), zvezda filma ‘50 nijansi sive’ i bivši model za donji veš, brižni je otac devetomesečne kćerkice. Kako bi im izlazak bio zabavniji, glumac je devojčicu smestio u kolica nalik na automobil i poneo dovoljno kašica i sokova.

Ponovo zaljubljena

Glumica Liv Tajler (37) i njen novi dečko, fudbalski menadžer Dejv Gardner, letuju na jahti s modelom Kejt Mos (40), zajedničkom prijateljicom koja ih je i upoznala. Par je u vezi samo tri meseca, ali očito misle ozbiljno jer su na odmor koji će provesti krstareći po Sredozemlju poveli i decu - Liv sina Mila (10), a Dejv sina Greja (7).

Nikad dosta adrenalina

Kao i u prethodnim filmovima, Tom Kruz (52) i u ‘Nemogućoj misiji 5’ sam snima sve opasne kadrove. U novu avanturu uključio je i koleginicu Polu Paton (39), s kojom je u Beču više od sat vremena snimao scenu. Njegova filmska partnerka posle je izjavila da ju je inače strah takvih glumačkih zadataka, ali da se uz Kruza osećala sigurno.

Zalutali među nudiste

Romantična šetnja plažom u Sen Tropeu za Sajmona Kauela (54), kreatora talent-šoua ‘X Factor’, i njegovu devojku Loren Silverman (37) završila se iznenađenjem. Zaljubljeni par nije, naime, ni primetio da je došetao do dela plaže namenjene nudistima, pa su, ugledavši ih oko sebe, prasnuli u smeh. A znajući da njihova plaža nije ograđena, nudisti se nisu naljutili jer su naviknuti na zalutale...

Pročitajte članke iz prethodnih izdanja