Holivudske priče

Zdravo telo za zdrav duh

Nekadašnji pevač irske grupe ‘Boyzone’ Ronan Kiting (37) uvek pazi na kondiciju. I u Sidneju, gde provodi sve više vremena jer je član žirija australijskog izdanja šoua ‘The X Factor’, svako prepodne vežba na plaži Bondi. A društvo mu prave njegovi najdraži: sin Džek (15) i kćerke Mari (13) i Ali (9). Kiting više nije u braku s njihovom mamom Ivon Konoli, ali su ostali u dobrim odnosima zbog...

Svi za Apollo

Ima već 72 godine, ali peva i pleše kao mladić, rekao je američki glumac i pevač Džejmi Foks (46) za bivšeg člana Bitlsa Pola Makartnija. Britanski muzičar bio je jedan od Foksovih gostiju na dobrotvornom koncertu u Hamptonsu, gradiću na Long Ajlendu, gde svoje letnje rezidencije imaju mnogi bogati Njujorčani. Foks je, naime, organizovao koncert kako bi skupio novac za spas ‘Apolla’,...

Nova agencija

Irski glumac Pirs Brosnan (61) ponovo glumi špijuna. Nekad poznat po ulozi Džejmsa Bonda, agenta britanske službe MI6, nedavno je promovisao film ‘November Man’, u kojem tumači lik bivšeg agenta CIA, a partnerka mu je bivša Bondova devojka, ukrajinska glumica Olga Kurilenko (34).

Na ulicama Njujorka

- Nisam trudna, stomak imam zbog uloge - rekla je glumica Rozario Doson (35), koja s Luisom Guzmanom (57) u rodnom Njujorku snima krimić ‘Portorikanci u Parizu’. Guzman tumači njujorškog policijskog detektiva, a Doson njegovu trudnu devojku.

Rođendani

Američka pop diva Madona svoj 56. rođendan proslavila je 16. avgusta u Kanu. Iznajmila je vilu i za svoje prijatelje, među kojima su bili model Kejt Mos (40) i modni dvojac Din i Den Kejten (49), priredila zabavu u stilu ‘ludih dvadesetih’. A pet dana ranije rođendan je, takođe u Kanu, slavio i njen sin Roko (14) - pre večernje žurke zabavljao se s društvom na peintbolu.

Dodžersi u srcu

Holivudska glumica Džesika Alba (33), vatrena navijačica El-Ej Dodžersa, dobila je priliku koja se ne propušta - da baci prvu lopticu na utakmici svog najdražeg bejzbol kluba, kojem su u goste došli Bruersi iz Milvokija. Alba se nedavno vratila iz Njujorka, gde je promovisala film ‘Grad greha: Ubistva vredna’, u kojem glume i Miki Rurk, Eva Grin i Pauers Bud.

Pročitajte članke iz prethodnih izdanja