Holivudske priče

Svi putevi vode na buvljak

Glumica Sara Džesika Parker (49) poznata je po istančanom modnom ukusu. Osim u šopingu u skupim njujorškim buticima jednako uživa i prekopavajući odeću na buvljacima. Nedavno je s prijateljicama, bez supruga i dece, doputovala u Rim, u kojem je najviše vremena provela na sajmu stare odeće u ulici Sanio, gde je odabrala haljinu i šešir.

Trendi trudnica

Glumica Blejk Lajvli (27), koja će se uskoro poroditi, obukla je šareni kaputić ‘Lindsey Thornburg’ i krenula u kupovinu kako bi spremna dočekala detetov dolazak na svet. Zasad je odabrala kolica, krevetić i odeću, a uskoro će i sve ostalo, u čemu će joj pomoći suprug, glumac Rajan Rejnolds.

Poziv na revoluciju

Čitaću odlomke iz svoje nove knjige u parku Zukoti, a zatim ću krenuti prema Volstritu pa vas pozivam da mi se pridružite, objavio je britanski glumac Rasel Brend (39) povodom njujorške promocije knjige ‘Revolution’, u kojoj tvrdi da je u celom svetu neizbežna revolucija. Zbog toga je s obožavaocima hteo da protestuje protiv krupnog kapitala, ali povorku je zaustavila policija pa su morali da...

Prijateljski susret

Američka glumica Mišel Rodrigez (36) poznata je po buntovnom karakteru, no njujorški policajci nisu je nedavno zaustavili zbog nekog prekršaja nego da je zamole za zajedničku fotografiju. Zvezda filmova ‘Paklene ulice’ pristala je i zagrlila visokog, krupnog njujorškog plavca, a snimio ih je njegov kolega.

Podrška tati

Trudna kolumbijska pevačica Šakira (37) i dalje ne propušta nijednu utakmicu Barselone, kluba u kojem igra njen suprug Ðerar Pike (27), a s njom je naravno i njihov dvadesetomesečni sinčić Milan. Mališan od rođenja nosi Barselonin dres, a tata posle meča obavezno otrči do lože i poljubi svoje najvernije navijače.

Ružičasti princ

Bogata naslednica Paris Hilton (33) ima novog ljubimca: 13 hiljada dolara vrednog pomeranca od kojeg se ne odvaja. Prvo ga je zvala Gospodin Čudesni, a sad mu je dala novo ime - Princ Hilton, a odabrala mu je i novu garderobu, koja je uvek usklađena s njenom.

Nestašno društvo

Glumac Kevin Dilon (49) toliko voli svoje pse da ih svuda vodi sa sobom. A iako priznaje da njegovi američki buldozi Brejdi i Bela baš i nisu najposlušniji psi na svetu, pa ponekad izgrizu nameštaj ili nešto drugo što ne bi smeli, tvrdi da su umiljati, lepi i, što mu je najvažnije, nežni prema njegovoj osmogodišnjoj kćerkici Ejmi, prema kojoj se uvek postavljaju zaštitnički i ne daju da joj se...

Pročitajte članke iz prethodnih izdanja