Holivudske priče

Moda za kišu

Bliznakinje Tabita i Marion Broderik (5), kćerke glumice Sare Džesike Parker (49), vole da se sređuju kao i njihova mama, a odlazak u vrtić prava je prilika da pokažu nove čizmice i šarene kišobrane. Marion je još jednom dokazala da voli bele čipkaste haljinice, kojih u svojoj garderobi ima barem desetak.

Aktivan odmor

Kanadska muzičarka Alanis Moriset (40) otputovala je na Havaje sa sinom Everetom (9), ali se tamo nisu izležavali na plaži. Kajakom su obišli dugu uvalu na ostrvu Oahu, a potom ga je odvela na ronjenje. Mališan je posle tolikih aktivnosti bio toliko umoran, da je mama morala da mu pomogne da dođe do obale i napokon malo predahne.

Dan s kćerkom

Kako je Brekin Majer (40), zvezda TV serijala ‘Franklin & Bash’, razveden od rediteljke Debore Kaplan, svaki trenutak s njihovom kćerkom mu je dragocen. A kako tata maloj Klover (5) ne može da odbije nijednu želju, dopustio joj je da se penje po veštačkoj steni - iako je mislio da to nije primereno njenom uzrastu.

Ništa je ne može zaustaviti

Na nedavnom golf turniru poznatih u Kini glumica Džesika Alba (33) mnoge je iznenadila svojim umećem. U igri je nije omela ni jaka kiša, a uputstva joj je davao mentor Greg Norman (59), jedan od najboljih svetskih golfera, koji je svojoj štićenici pomagao i držeći joj kišobran. Glumica je nedavno priznala da ne voli da vežba u teretani, ali da uživa u golfu jer taj sport zahteva i spretnost i...

Frizura za pamćenje

Tokom gostovanja u jednom TV šouu u Los Anđelesu glumac Džim Keri (52) uzeo je makaze i počeo da šiša svoje obožavaoce koji su hrabro seli u frizersku stolicu. Jedna dama je tako ostala bez kose, ali mu nije zamerila jer je zvezda filma ‘Gluplji i tuplji’ i pre nego što je počeo da je šiša priznao kako joj ne može garantovati dobar rezultat.

Pročitajte članke iz prethodnih izdanja