Holivudske priče

Šaputanje kćerkici

Američki glumac Ešton Kučer proslavio je 7. februara 37. rođendan, no umesto fotografije s lude žurke na društvenim mrežama objavio je porodičnu s četveromesečnom kćerkicom Vajat Izabelom i suprugom, glumicom Milom Kunis (31). - Ne postoji lepši osećaj od šaputanja kćerkici na uho, uveče pre spavanja - izjavio je glumac.

Sve je pod kontrolom

Američki glumac Alek Boldvin (56) pravi je emancipovani frajer koji ne beži od roditeljske odgovornosti, kućnih poslova i šetnje pasa. Sa suprugom Hilarijom Tomas (31), učiteljicom joge, pre godinu i po dobio je kćerkicu Karmen, a kako je ona ponovno trudna, njegova dužnost je da tri puta na dan izvede kučiće u park. Da ne nazebu na oštroj njujorškoj zimi, obukao im je tople kaputiće.

...
Termalna kupka

Kad god poželi, kanadska pop senzacija Džastin Biber (20) može poput egipatske kraljice Kleopatre sebi da priušti i kupku u magarećem mleku. U proteklih pet godina zaradio je više od dvesta miliona dolara, više nego dovoljno da sebi ispuni svaku želju. Ali dovoljno mu je uživanje da se opusti u vlastitom bazenu napunjenom vrućom vodom.

Uvek negovana

Legendarna glumica Džejn Fonda (77) pomno se pripremila za žurku koju je uoči dodele Grammyja priredio muzički producent Klajv Dejvis. Prvo je otišla na manikir i pedikir, potom kod frizera, a na kraju je posetila modni salon u kojem je odabrala toaletu za gala izlazak.

Ludi provod u Riju

Američka pevačica i glumica Kvin Latifah (44) odlično se provela na odmoru u Brazilu sa svojom osam godina mlađom devojkom, plesačicom Eboni Nikols. U Rio de Žaneiru devojke su se upisale u školu sambe, uživale u koktelima na hotelskom bazenu i posetile najveću turističku atrakciju - kip Hrista Spasitelja na brdu Korkovado. Kako bi u kadar uhvatila celu figuru svoje devojke s kipom veličine 39...

Muke majčinstva

Da mame moraju imati jake živce, na vlastitoj koži uči i glumica Dženifer Garner (42). Njen sinčić Samjuel (3) mnogo je želeo u park i plakao je iz sve snage dok je ona s njim u naručju žurila da iz vrtića pokupi kćerku Serafinu (5). Svi trikovi i obećanja kojima je dosad uspevala da ga smiri ovaj put nisu upalili.

Muški razgovori

Ljubitelji motora tvrde da nema lepšeg osećaja nego voziti se s vetrom u kosi, a tako misle i glumci Džastin Teru (43), verenik glumice Dženifer Aniston, i Orlando Blum (38). Momci su se sreli u motociklističkoj meki, prodavnici ‘Deus ex Machina’ na ‘Venice Beachu’, gde su popili kafu i razmenili iskustva.

Pročitajte članke iz prethodnih izdanja