Holivudske priče

Šaputanje na klupi

Poneseni navijanjem za klub ‘Los Angeles Lakers’, holivudski glumci Zac Efron (26) i Halston Sejdž (20) zaboravili su da u javnosti glume da su samo prijatelji koji su se lane upoznali na snimanju komedije ‘Loše komšije’. Odali su ih nežni pogledi, dodiri i neprekidno šaputanje.

Ponosni otac

Da snima scenu iz filma o Džejmsu Bondu, kojim se proslavio, britanskom glumcu Danijelu Krejgu (46) verovatno ne bi odgovaralo da mu je partnerka viša od njega. Međutim, na devojku s kojom se prošetao Njujorkom bio je jako ponosan - jer to je njegova kćerka Ela (22) iz braka s glumicom Fionom Ludon.

Odmor u Rio de Žaneiru

- Najlepše je u šoping otići s mamom - rekla je Lila Grejs (11), kćerka britanskog modela Kejt Mos (40). U Rio de Žaneiru, gde su došle na prolećni odmor, mama i kćerka su u maloj radnji kupile vodu i grickalice pre nego što su krenule u obilazak grada.

Vatreni navijači

Da je vatrena navijačica košarkaškog kluba ‘New York Knicks’, Hilarija Boldvin (30), instruktorka joge i supruga glumca Aleka Boldvina (55), pokazuje i time što na utakmice, za razliku od supruga, dolazi u njihovom dresu. Na poslednjoj, protiv ‘Brooklyn Netsa’, snimila ju je prijateljica Bet Ostroski (41), koja je na utakmicu došla sa suprugom, radijskim voditeljem Hauardom Sternom (60).

...
Pocepane farmerke

Pevačica Rita Ora (23), pop diva Lejdi Gaga (28) i glumica Džena Djuan-Tejtum (33) prigrlile su, poput modela Karoline Kurkove (30), isti modni trend - sviđaju im se pocepane farmerke. Vole ga i neki muškarci, pa je i reper Kanje Vest (36), čija je modna mentorka Ana Vintur, urednica ‘Voguea’, nedavno prošetao Njujorkom u farmerkama s rupama.

Pročitajte članke iz prethodnih izdanja