Holivudske priče

Skok za suprugu

S obzirom na to da je odrastao uz okean, u gradiću Belina na australijskoj istočnoj obali, zna se da je glumac Sajmon Bejker (44) odličan plivač, a supruzi Rebeki Rig (46) pokazao je da još uvek izvrsno i skače. Supružnici leto provode na jahti kojom plove Mediteranom, a najduže su ostali usidreni u mondenskom Sen Tropeu.

Lažna trudnica

Iako su mnoge agencije objavile da Penelope Kruz (40) čeka treće dete sa suprugom Havijerom Bardemom (45), pokazalo se da to nije istina. Njen ‘trudnički stomak’ delo je filmskih maskera, a španska glumica ga ima zbog uloge u filmu ‘Ma Ma’, koji snima na Tenerifima.

Radno leto

Dok većina njihovih kolega uživa u moru i suncu, En Hatavej (31) i Robert de Niro (70) u Njujorku snimaju komediju ‘The Intern’, koju režira Nensi Mejers. A dvoje glavnih glumaca se i sprijateljilo uprkos razlici u godinama, pa se druže i kada se kamere ugase.

Prvo ronjenje

Glumica Džesika Alba (30) s porodicom se odmara u Meksiku, a kako bi zabavila stariju kćerkicu Onor (6), kupila joj je masku i održala prvi kurs ronjenja. Iz mora su uglavnom vadile školjkice i za svaki slučaj ostale - u plićaku.

Nigde bez foto-aparata

Glumica Kejti Holms (35), bivša žena Toma Kruza, koju paparaci prate u stopu, i sama se zainteresovala za fotografiju. Nabavila je profesionalni aparat i snima sve što joj privuče pažnju. Nedavno je u šetnji s kćerkom Suri (8) primetila čupavog psića i njegovu gazdaricu, koja je glumici dozvolila da ga snimi.

Igre na pesku

I nakon dve godine veze glumac Džef Goldblum (61) i njegova devojka Emili Livingston (31) zaljubljeni su kao prvog dana. Zahvaljujući svojoj tri decenije mlađoj partnerki, bivšoj olimpijki u atletici, a sada privatnom treneru, glumac je u odličnoj formi. Par se odmara na Havajima, ali se retko mogu videti kako se izležavaju na plaži: stalno su u pokretu, trče, šetaju ili plivaju, a posle podne...

Odmor bez porodice

Dok su mu supruga Džejda Pinket Smit i deca Džejden i Vilou u Njujorku, glumac Vil Smit (45) s prijateljima krstari Mediteranom. Veselo društvo na jahti prvo se usidrilo na Ibici, a potom su odlučili da pronađu neko mirnije mesto pa su otišli na ostrvo Formenteru.

Pročitajte članke iz prethodnih izdanja