Ovan (21. mart - 20. april)

Ljubav 
Snažna privlačnost pomutiće vam razum. Spremno ćete se prepustiti strasti i sudbini, pristajati na tajne sastanke, a sve u nadi da ćete ostvariti svoje planove i želje.
Posao 
Odluke ćete donositi impulsivno i nestrpljivo. Nerviraće vas loše navike nekih osoba iz radne sredine. Želite li na to da ih upozorite, pažljivo birajte ton kojim ćete im se obratiti.
Prilika nedelje 
Verujte u moć nadahnuća, sledite svoje vizije i podstaknite druge da vas prate. Ne pristupajte poslu površno, posebno ako imate priliku za dokazivanje.

Bik (21. april - 21. maj)

Ljubav 
Jedan događaj će vas podstaći da kažete partneru sve što vam leži na srcu. Budite smireni i bez problema ćete prebroditi ovu manju krizu. Ako ste slobodni, sredinom nedelje ćete uživati u koketiranju.
Posao 
Tražite li posao, neka vas ne obeshrabre negativni odgovori ili dugo čekanje. Ako ste, pak, na novom radnom mestu, dajte sve od sebe jer će se posebno ceniti odgovornost, energičnost, predan rad i ambicija.
Prilika nedelje 
U ponedeljak se pozabavite sređivanjem finansija, pitanjima nasledstva i podele imovine. Napravite mali kompromis kako biste bili bliži cilju.

Blizanci (22. maj - 21. jun)

Ljubav 
Početkom nedelje intimni život ispuniće vaša očekivanja, međutim u sredu bi moglo zaiskriti. Moraćete raspraviti o novim okolnostima, ali i nekim problemima koji se već dugo provlače.
Posao 
Tražićete društvo mladih ljudi koji će vas svojim duhom uzdignuti iznad sive svakodnevice. Bavite li se kreativnim poslom, neće vam nedostajati zanimljivih i originalnih zamisli.
Prilika nedelje 
Prema saradnicima u sredu nastojte da budete nesebični i kolegijalni, a zasluge za dobre rezultate ne pripisujte samo sebi.

Rak (22. jun - 22. jul)

Ljubav 
Poneseni vrućim emocijama, katkad ćete tražiti teži izlaz iz problema ili srljati u rizik. Biće dana kada ni sami nećete znati šta želite. U vašoj glavi i srcu vodiće se borba između prošlosti i sadašnjosti.
Posao 
Situacija na radnom mestu biće veoma napeta. U drugoj polovini sedmice mogli biste imati problema u naplati svojih potraživanja i u komunikaciji sa saradnicima. Nastojte da smirite strasti.
Prilika nedelje 
U subotu budite spremni na sve - žurku koji mislite da zanemarite mogla bi se pokazati sudbonosnom za vaš emotivni i seksualni život.

Lav (23. jul - 22. avgust)

Ljubav 
Venera će probuditi vašu maštu i senzualnost. Zanimaće vas sve što može poboljšati uspavani seksualni život, a ako ste vezani brakom, uverićete se da će jedino erotska uzbuđenja pobediti monotoniju.
Posao 
Pravo je vreme za vođenje pregovora, polaganje ispita, putovanje i zasnivanje partnerstva. Razloga za zadovoljstvo imaće oni koje se bave akviziterstvom, organizacijom događanja i komunikacijom s inostranstvom.
Prilika nedelje 
Sreda je povoljna za sastanke i poslovne razgovore. Kad budete predstavljali svoje ideje, budite jezgroviti i ne gubite iz vida finansijsku stavku.

Devica (23. avgust - 22. septembar)

Ljubav 
Od petka bi se mnogo toga moglo promeniti u vašem intimnom pogledu na svet, ali i u životu osobe koju volite. Ako oni u dugim vezama žele da ostanu zajedno, biće potrebno da traže nove puteve do srećnijeg emotivnog života.
Posao 
Bićete jako nestrpljivi i nećete opraštati sporost saradnicima. Ako ste u potrazi za novim radnim mestom, pazite šta govorite na intervjuima i nemojte biti preterano samouvereni. Mogli biste ispasti arogantni.
Prilika nedelje 
Slobodne trenutke posvetite onome što vas ispunjava - izletima u prirodu, čitanju knjiga ili, pak, druženju s prijateljima.

Vaga (23. septembar - 22. oktobar)

Ljubav 
Dogodiće se mnogo nepredviđenih situacija u kojima ćete isprva uživati, ali kasnije će početi da vas opterećuje činjenica što ne znate na čemu ste. Sumnjaćete i u svoje i u emocije suprotne strane.
Posao 
Biće vrlo važno da ne reagujete na provokacije vezane za vaš rad i odnos s autoritetima. Nemojte se uzrujavati zbog zavidnih osoba koje misle da im vlastiti promašaji daju za pravo da vama zagorčavaju život.
Prilika nedelje 
Ne propustite priliku za druženje i nova poznanstva. Mesto zanimljivih susreta biće kulturna događanja, a možda i šoping centri.

Škorpija (23. oktobar - 21. novembar)

Ljubav 
Partnera ćete iznenaditi inicijativom i erotskim žarom, ali uzrujaće ga propitivanje i kopkanje po njegovom mobilnom. Kako bi osetili adrenalin, samci će se upustiti u nesigurnu vezu.
Posao 
U pogledu finansija bićete veoma snalažljivi i lukavi, no kao saradnik primićete brojne kritike zbog svoje tvrdoglavosti i manjka diplomatije. Budete li se inatili, sebi ćete najviše naškoditi.
Prilika nedelje 
U subotu odvojite malo vremena za jačanje fizičke forme. Ako vam vreme ne dopušta sport na otvorenom, vežbajte kod kuće.

Strelac (22. novembra - 21. decembra)

Ljubav 
Od osobe do koje vam je stalo možete očekivati da će vas iznenađivati na sve načine. Bez obzira na to koliko imate godina, nećete moći da pobegnete od toga da ste zaista zaljubljeni i spremni na svakakve ludorije.
Posao 
Pripremite se za komunikaciju s različitim ljudima i budite spremni na brze reakcije. U pregovorima će mnogo značiti spremnost na ustupke, inače se stvari neće pomeriti s mrtve tačke.
Prilika nedelje 
Osećate li potrebu za putovanjima, boravkom u inostranstvu i uzbudljivim doživljajima, u utorak preduzmite neke konkretne korake da to ostvarite.

Jarac (22. decembar - 20. januar)

Ljubav 
Želećete da definišete svoju romansu, ali to vam nikako neće polaziti za rukom. Mogli biste ući u vezu s osobom koja nije iz vašeg grada i koja će vas bombardovati ljubomornim propitivanjima.
Posao 
Moguće su neočekivane promene i pogrešne procene i manjak strpljenja i tolerancije kod nekih saradnika. Malo će nedostajati da vam planovi padnu u vodu, a tuđa naklonost preraste u otvorenu antipatiju.
Prilika nedelje 
Kako biste pridobili svoju simpatiju, pokušajte da joj se približite tako što ćete se zbližiti s njenim bliskim prijateljima.

Vodolija (21. januar - 18. februar)

Ljubav 
Otvoreni ste prema novim poznanstvima i iskustvima. Novog prijatelja ili partnera mogli biste pronaći putem društvenih mreža. Ako ste zauzeti, sredinu nedelje ulepšaće vam partnerov maštovit poklon.
Posao 
Imaćete jak osećaj za pravednost koji će vas terati da glasno izražavate nezadovoljstvo i upozoravate na nepravilnosti, kršenje zakona i nepoštovanje dogovora. Neće vam biti problem da pronađete istomišljenike.
Prilika nedelje 
Početkom sedmice iskoristite naklonost Merkura i započnite posao ili projekat koji će vam omogućiti da unovčite svoj talent.

Ribe (19. februar - 20. mart)

Ljubav 
Početak nedelje donosi porast nesigurnosti i malodušnost. No tokom vikenda širićete dobre vibracije i šarmirati i one koji su na glasu kao oličenje vernosti.
Posao 
Posedovanje zemljišta, nekretnina i pokretnina nametnuće se kao važna tema. Neki procesi odvijaće se sporije nego što vam odgovara, ali nemojte požurivati.
Prilika nedelje 
Da biste skratili put do srca voljene osobe, u subotu organizujte romantično druženje uz gurmanske užitke, vatru u kaminu i ugodnu muziku.