Ovan (21. mart - 20. april)

Ljubav 
Osoba koja vas je u početku isključivo fizički privlačila postaće vam i duhom bliska. Otkrićete mnogo toga što će vas još više povezati; zajedno ćete se smejati, zabavljati ali i planirati budućnost.
Posao 
Nastojte da budete preduzetni, lukavi i pričljivi, posebno ako vam je posao vezan za inostranstvo, trgovinu, putovanja i marketing. Moguć je neočekivani dobitak od investiranja, kao i od bračnog partnera ili nasledstva.
Prilika nedelje 
Ovo razdoblje je povoljno i za eventualne operativne zahvate i posebnu brigu o telu i zdravlju. Prijaće vam lekoviti čajevi i boravak u prirodi.

Bik (21. april - 21. maj)

Ljubav 
U nastojanju da unesete dašak osveženja u svoj intimni život, mogli biste da napravite pogrešan korak. Reakcija vašeg izabranika neće biti onakva kakvom ste je zamišljali. Ako ste sami, krajem nedelje prihvatite poziv na druženje.
Posao 
Bićete maštoviti i kreativni, ali to nećete imati gde da pokažete. Osećaćete se sputano i neshvaćeno, posebno ako radite s nedovoljno motivisanim osobama koje su navikle da posao odrađuju preko volje.
Prilika nedelje 
Početak sedmice pogodan je za kratka putovanja, usmenu i pismenu komunikaciju, nabavku informatičke opreme i kupovinu ili prodaju automobila.

Blizanci (22. maj - 21. jun)

Ljubav 
Svaku pogrešnu reč ili pogled voljene osobe primaćete k srcu. Osećate li se usamljeno, mogli biste da se upustite u ljubavnu avanturu s neznancem ili pak da nazovete osobu s kojom ste nedavno doživeli kratku romansu.
Posao 
Moraćete da ubrzate radni ritam jer vas pritiskaju rokovi. Međutim, stvaraćete nepotrebnu paniku i sebi i drugima te tako samo dodatno komplikovati situaciju. Moguće je kašnjenje plate ili honorara.
Prilika nedelje 
Tokom vikenda moći ćete da se pohvalite lukavim zapažanjem, snalažljivošću i duhovitošću, a nađete li se u ljubavnoj zamci, vešto ćete se izvući.

Rak (22. jun - 22. jul)

Ljubav 
Zanimljiva iskustva i uzbudljive promene ulepšaće vam sentimentalni život. Slučajan susret početkom nedelje srušiće sve vaše ograde i barijere. Ako ste zauzeti, partner će vam biti podrška i najbolja inspiracija.
Posao 
Neće vam nedostajati inicijative, a čak i ako najradije sve obavljate sami, najbolje rezultate postići ćete sarađujući s drugima. Zainteresovaćete se za pokretanje humanitarnih akcija i organizaciju društvenih događanja.
Prilika nedelje 
U četvrtak ne žurite kući; prihvatite poziv na druženje nakon radnog vremena. Zanimljiva konverzacija mogla bi da utre put ka novoj vezi.

Lav (23. jul - 22. avgust)

Ljubav 
Neočekivano iskustvo podstaći će vas da razmislite o svom intimnom ili porodičnom životu. Drugačije ćete gledati na neke bliske odnose, a nakon povoljnih ljubavnih promena, izlet na more dobiće novi smisao.
Posao 
Istaći ćete se neskrivenom ambicijom, praktičnim zamislima i pametnom poslovnom strategijom. Bude li trebalo da rešavate imovinsko-pravna pitanja, potražite savet od osobe koja u tome ima iskustva.
Prilika nedelje 
Početkom sedmice potraga za dodatnom zaradom urodiće plodom. Neki od vas dvoumiće se između nekoliko zanimljivih poslovnih ponuda.

Devica (23. avgust - 22. septembar)

Ljubav 
Brzo ćete zaboraviti sve sumnje i neprijatna ljubavna iskustva. Nakon vikenda iznenadiće vas nežnost i bezrezervna podrška vašeg izabranika, ili pak lakoća kojom ćete osvojiti srce osobe koja vam se sviđa.
Posao 
U radnoj sredini vladaće prilična gužva, zbog čega ćete gubiti koncentraciju. Nepotrebno će se odužiti i oni poslovi koje inače rešavate u nekoliko sati. U petak će vam pomoć kolega biti dragocena.
Prilika nedelje 
Pričekajte kraj sedmice kako biste podstakli promene u ljubavnom životu. Potisnite nakratko svoju analitičnu prirodu - budite opušteni i spontani.

Vaga (23. septembar - 22. oktobar)

Ljubav 
Kod svog izabranika uglavnom ćete primećivati loše strane, a vaša potreba za promenom i njemu će biti sve očiglednija. Ako ste sami, prilično će vas zaintrigirati kolega s kojim sarađujete na jednom zahtevnom projektu.
Posao 
Podrška radne okoline biće podeljena, no zbog toga se nećete uzrujavati. Bivši kolega zainteresovaće vas primamljivim poslovnim predlozima. Ne donosite nagle odluke; radije ostavite malo vremena za razmišljanje.
Prilika nedelje 
Naklonost zvezda pomoći će vam da u subotu doživite predivne trenutke s partnerom. Želite li da ga prijatno iznenadite, pustite mašti na volju.

Škorpija (23. oktobar - 21. novembar)

Ljubav 
Teško ćete izlaziti na kraj sa svojim željama i strastima, pa kad vas neko bude snažno erotski privukao, nećete imati mira dok ne pridobijete njegovu naklonost. Zauzeti će osetiti potrebu za malo uzbudljivijim ljubavnim životom.
Posao 
Sredinom nedelje bićete vrlo nervozni i brzo ćete gubiti strpljenje i samokontrolu. Nećete moći da obuzdate svoj oštar jezik kad vam o poslovnoj strategiji bude govorio neko ko zna mnogo manje od vas.
Prilika nedelje 
Sreda je povoljna za planiranje troškova i životnog osiguranja i rešavanje zaostalih obaveza, ali i za druženje s prijateljima i kolegama.

Strelac (22. novembra - 21. decembra)

Ljubav 
Brojne obaveze udaljiće vas od partnera, a kako biste se iskupili, prepustite njemu da osmisli zajedničko vreme. Malo romantike čini čuda. Ako ste sami, srodnu dušu mogli biste da pronađete sredinom nedelje.
Posao 
Neka ograničenja i zastoji činiće vas preterano nervoznim i nespretnim, a unutrašnju napetost povećaće i sukobi s pretpostavljenima. Teško ćete podnositi kritike na svoj račun, ma koliko one bile utemeljene.
Prilika nedelje 
Počastite se novom kozmetikom i odećom, a u šoping idite u društvu prijatelja - i to onoga koji može da vas spreči da ne potrošite previše.

Jarac (22. decembar - 20. januar)

Ljubav 
Za oko će vam zapeti osoba atraktivnog izgleda i neobičnog ponašanja. Njena tajnovitost biće vam neodoljiv izazov. Zauzeti će nastojati da partnera zainteresuju za erotske eksperimente.
Posao 
Na početku sedmice sve probleme ćete rešavati s prilično entuzijazma i dobre volje. Vaše sposobnosti će doći do izražaja, premda će neki saradnici misliti da ste previše nadobudni. Bićete spremni da preuzmete odgovornost.
Prilika nedelje 
Nemojte da puštate da lepe stvari prolaze pored vas; preuzmite ‘organizaciju’ u svoje ruke i potrudite se da uzbudljivije provodite intimne trenutke.

Vodolija (21. januar - 18. februar)

Ljubav 
Promene u vašem najužem okruženju zateći će vas nespremne pa nećete reagovati na pravi način. Sukobljavaćete se s porodicom zbog svog ljubavnog i društvenog života, a od partnera ćete tražiti ono što sami nećete moći da mu pružite.
Posao 
Susretaćete se s ograničenjima zbog kojih će vam posao biti otežan, a neki projekti će biti odloženi. Ne pokažete li više odgovornosti prema svojim obavezama, mogli biste da se gnjavite s poslom i tokom vikenda.
Prilika nedelje 
Učinite nešto što će vas razbuditi i naterati da malo živnete. Upišite se na fitnes ili na ples. Nagovorite i prijatelje da vam se pridruže!

Ribe (19. februar - 20. mart)

Ljubav 
Bude li negativnih promena u vašoj vezi, nećete ih mirno prihvatiti. Nastojaćete da na svaki način saznate o čemu je zapravo reč i ima li još nade za vašu ljubav. Samcima će se svideti osoba koju viđaju u poslovnom krugu.
Posao 
Često ćete se uzrujavati zbog sitnica i tvrdoglavo braniti svoje gledište i kad niste sigurni da imate pravo. U drugoj polovini nedelje takvim ponašanjem mogli biste da ugrozite i neke korisne poslovne odnose.
Prilika nedelje 
Problemi s kojima ćete se susretati biće prolazni pa ne treba da se brinete o tome šta donosi sutra. Opustite se uz hobi i muziku.