Ovan (21. mart - 20. april)

Ljubav 
Odnos će vam narušavati nepoverenje i loša komunikacija, kao i obostrani egoizam i prkos. Ako između vas i partnera više ne bude strasti, moraćete se potruditi da je oživite inače ćete se još više udaljiti.
Posao 
Očekuje vas naporan rad s osobama koje ne dele vaš pogled na svet i smisao za humor, ali koje predstavljaju autoritet koji se mora poštovati. Prema saradnicima i partnerima bićete nepoverljivi i sumnjičavi.
Prilika nedelje 
Budite diplomata, odustanite od glavne uloge i budite malo skromniji prilikom novih susreta. Prometnite se u igrača na duge staze i doživećete uspeh.

Bik (21. april - 21. maj)

Ljubav 
Zbog svoje nenametljivosti i neobične komunikacije mnogima ćete biti izuzetno zanimljivi i privlačni. Reči će biti vaše oružje kojim ćete u svoju mrežu ‘namamiti’ osobe koje uživaju poseban status u društvu.
Posao 
Pojačaće se dinamika zbivanja, ali i napeti odnosi među saradnicima. Kad počnu zlobne priče, suzdržite se od komentara i provokacija. Pokušajte da se prilagodite situaciji, a ako treba, odložite neke planirane projekte.
Prilika nedelje 
Krenite na dijetu - skinete li koji kilogram i učvrstite li telo, imaćete više samopouzdanja i generalno ćete se mnogo bolje osećati.

Blizanci (22. maj - 21. jun)

Ljubav 
Osim prefinjenih igara rečima koje vas uvek čine zavodljivim i zanimljivim, bićete i puni nekog ‘divljeg šarma’, inspirisani za igrice kojima ćete lako osvojiti predmet svoje žudnje.
Posao 
Vaša fleksibilnost, inteligencija i svestranost neće proći nezapaženo. Igrajte na kartu veštog pregovarača, prilagodljivosti i tolerancije. Dobro je što možete da se ogradite od emocija i realno procenite situaciju.
Prilika nedelje 
U ponedeljak vam se smeše dodatne mogućnosti za zaradu pa ako tražite sezonski ili honorarni posao, dobro proučite sve što vam se nudi.

Rak (22. jun - 22. jul)

Ljubav 
Sklad u vezi naoružaće vas entuzijazmom donoseći vam više volje za hvatanje u koštac sa svim teškoćama. Crpećete snagu iz svoje intime, posvetiti se rešavanju egzistencijalnih pitanja i brinuti se za porodicu.
Posao 
Pokazaćete koliko vredite, a čak i ako ne budete hteli sve da uložite u karijeru, okolnosti će vas naterati da to učinite. Vaše aktivnosti će dobiti zeleno svetlo od onih koji odlučuju.
Prilika nedelje 
Deo sredstava - vlastitih ili posuđenih - uložićete u nekretnine, turizam ili neku drugu delatnost koja će vam omogućiti dodatni izvor prihoda.

Lav (23. jul - 22. avgust)

Ljubav 
Bićete skloni tajnama i skrivanju intime, vezi koju ćete otkriti samo najboljem prijatelju i platonskim simpatijama i pokušajima da oživite barem neke seksualne maštarije. Početkom nedelje u tome ćete imati i dosta uspeha.
Posao 
Imaćete više energije jer će se neki planovi napokon pomeriti s mrtve tačke. Promene u karijeri učiniće vas opuštenijima, a posebno zadovoljstvo biće vam prenošenje svojih iskustava.
Prilika nedelje 
Jupiter je na vašoj strani pa će vam se isplatiti sve vrste investicija, a naročito ulaganje u posao i obrazovanje i službena putovanja.

Devica (23. avgust - 22. septembar)

Ljubav 
Otkrivanje priča iz bliže okoline dovešće vas do zanimljivih saznanja. Upoznaćete osobu koja će vam priznati da joj se sviđate, a ni vi nećete ostati ravnodušni. Ukaže li vam se prilika za druženje, nemojte je odbiti.
Posao 
Imaćete mnogo energije, i za posao, i za zabavu, dobro ćete organizovati vreme i pametno raspolagati finansijama. Bićete među retkima koji će moći bez problema da se usredsrede i na zahtevne zadatke.
Prilika nedelje 
S jednim saradnikom mogli biste otkriti zajedničke sklonosti i interese pa će tako poslovna saradnja biti početak lepog prijateljstva.

Vaga (23. septembar - 22. oktobar)

Ljubav 
Za vas će ovo biti nedelja u kojoj ćete morati malo da zastanete i razmislite. Mirno procenite šta bi bilo najbolje da uradite kako biste postigli što više. Nemojte se predavati nervozi zbog promenljivih raspoloženja.
Posao 
Dugo ćete preispitivati svaku odluku koja se tiče karijere. Nastojaćete diplomatski da pokažete svoje nezadovoljstvo uslovima rada, a ako vas niko ne bude slušao, nećete povisiti glas nego ćete se povući u sebe.
Prilika nedelje 
Sredinom sedmice družite se s vedrim i duhovitim ljudima koji će vas nasmejati svojim dosetkama. Budite otvoreni prema novim poznanstvima.

Škorpija (23. oktobar - 21. novembar)

Ljubav 
Rado ćete flertovati i iskušavati svoj šarm, ali kad naiđete na osobu koja će vas dirnuti pravo u srce, zabava i zavođenje manje će vas zanimati. Može se dogoditi da se zaljubite u stranca ili nekoga ko živi u inostranstvu.
Posao 
Bićete spremniji na saradnju i kompromise, gledaćete vedrije na finansijsku budućnost i bolje ćete se kontrolisati. Pokazaćete zanimanje za nove tehnologije i društvene kontakte koji vam mogu pomoći u karijeri.
Prilika nedelje 
Moguće je da se nova ljubav rodi na putu. Stoga se ne dvoumite ako vam se ukaže prilika da odete na putovanje, bilo da je reč o poslu ili razonodi.

Strelac (22. novembra - 21. decembra)

Ljubav 
Da biste bili zadovoljni, moraćete da udovoljite i svojim emocijama. Ako ste se udaljili od partnera, pokrenite iskren razgovor, a ako ste sami, verujte intuiciji kad vas uputi na osobu u koju biste se mogli zaljubiti.
Posao 
S više optimizma upuštaćete se u projekte koji vam u skoroj budućnosti mogu doneti finansijsku korist. Porašće vam radna energija, a bavite li se kreativnim poslom, neće vam nedostajati mašte ni samopouzdanja.
Prilika nedelje 
Pažljivo odabrana i zavodljiva modna kombinacija u nedelju će vas učiniti neodoljivom u novim ljubavnim okršajima.

Jarac (22. decembar - 20. januar)

Ljubav 
Odnos s partnerom biće dosta nestabilan, no strasti i vrućih emocija neće nedostajati. Moraćete više da radite na komunikaciji kako biste razumeli i shvatili jedno drugo. Ne stavljajte svoje želje u prvi plan.
Posao 
Merkur će vas prisiliti na bavljenje sudskim sporovima i raznim parnicama. Oni koji se bave javnim poslovima možda će se suočiti sa skandalima. Budite oprezni prilikom potpisivanja ugovora.
Prilika nedelje 
Čudesna mreža uticaja u sredu će uroditi time da ćete izaći kao pobednik i kad vam se bude činilo da ste propustili dobru priliku.

Vodolija (21. januar - 18. februar)

Ljubav 
Sredinom nedelje na vaš privatni život uveliko će uticati finansije, a najgore će biti ako na novac gledate sasvim drugačije od partnera. Ako je on sklon rasipništvu - ili obratno - sukobe ćete teško izbeći.
Posao 
Budite vrlo oprezni i promišljeni ako nameravate da krenete u biznis s bližom rodbinom. Napravite li odmah na početku dobar, precizan i pošten ugovor, izbeći ćete svađe koje vam mogu otežati i posao, i odnos s rođacima.
Prilika nedelje 
Provedite vreme dinamično, neopterećeni ozbiljnim temama i ljudima koji vas iritiraju. Ako ste na letovanju, okušajte se u morskim sportovima.

Ribe (19. februar - 20. mart)

Ljubav 
Vaša pasivnost i popustljivost nestaće pred naletom ideja. Nastupaćete s više inicijative, početno odbijanje neće vas zaustaviti, a malo ko će odoleti vašem šarmu prepunom erosa.
Posao 
Upoznaćete osobu koja će vas oduševiti svojim stavom, stilom i kreativnošću. Mogli biste da počnete da se bavite nekim vidom umetnosti jer će to biti najbolji način da ispunite slobodno vreme i da izrazite šta osećate.
Prilika nedelje 
Ako ste sami, početak nedelje donosi izuzetnu priliku za romansu koja će počivati na emotivnoj opijenosti i snažnoj erotskoj privlačnosti.