Ovan (21. mart - 20. april)

Ljubav 
Jačaće nepoverenje prema partneru i strah da nešto krije od vas. Sebe ćete mučiti mračnim slutnjama, a njega kritikama i optužbama. Povrh svega, uložićete i dosta napora da se rešite jednog dosadnog obožavaoca.
Posao 
Privatni problemi otežavaće usredsređenost na karijeru, a ako vam je saradnik ili partner neko od rodbine, razmišljaćete o novom radnom mestu. Budite oprezni; nepromišljene odluke mogle bi dosta da vas koštaju.
Prilika nedelje 
Iako ćete se ponašati kao da vas narušeni porodični odnosi ne zabrinjavaju, u sebi ćete se dosta gristi zbog toga. U utorak probajte nešto da promenite.

Bik (21. april - 21. maj)

Ljubav 
Upoznaćete osobu koja će pokazati veliku naklonost prema vama. Osećanja će vam biti malo pomućena, nećete biti sigurni šta biste s njom pa je bolje ništa ne požurivati. Kod zauzetih će biti više razumevanja.
Posao 
Mogli biste da čujete nešto što će baciti novo svetlo na nekog od saradnika ili će vas jednostavno nečije ponašanje razočarati. Ne donosite zaključke naprečac jer bi se uskoro moglo pokazati da je u pitanju zabluda.
Prilika nedelje 
Uverićete se u odanost i pouzdanost bliskih prijatelja, a zajednički izlasci i putovanja omogućiće vam dobar provod i uzbudljiva iskustva.

Blizanci (22. maj - 21. jun)

Ljubav 
Dinamičan život doneće vam zanimljive kontakte. Osetićete neodoljivu potrebu da potpuno zaludite osobu koja će vam tek zagolicati znatiželju, a isto tako i da svoj seksualni život obogatite nezaboravnim iskustvima.
Posao 
Sa svojom budućnošću nećete se kockati, no čvrsto ćete odlučiti da nešto promenite u karijeri. Budite strpljivi - u ovoj sedmici stići će tek neke naznake povoljnih promena, a ono najbolje dogodiće se nakon leta.
Prilika nedelje 
Želite li da iskoristite turističku sezonu kako biste popravili svoje finansije, početkom nedelje budite aktivni jer su vam povećane mogućnosti za zaradu.

Rak (22. jun - 22. jul)

Ljubav 
Vaši društveni kontakti biće vrlo plodni, a emotivni život prošaran strašću i nežnim dodirima. Bez obzira na to da li ste sami ili zauzeti, svoj šarm ćete isprobavati na gotovo svakom atraktivnom pripadniku suprotnog spola.
Posao 
Ovo će biti nedelja pojačanog društveno-poslovnog angažmana. Dobijaćete pozivnice za prezentacije i promocije, festivale i radne ručkove. Mogli biste i sami da organizujete parti za saradnike i partnere.
Prilika nedelje 
Iako je često uzimate zdravo za gotovo, podrška prijatelja sredinom sedmice pokazaće se kao preko potrebna za vašu unutrašnju stabilnost.

Lav (23. jul - 22. avgust)

Ljubav 
Ostavljaćete dobar utisak na okolinu pa će vas s oduševljenjem dočekivati i osobe koje su bliske s vašim partnerom. Imaćete snažan uticaj na stavove voljene osobe i bez problema je nagovoriti na sve što želite.
Posao 
Kao i većini, i vama će koncentracija biti oslabljena, a radni elan smanjen. No uz pomoć Marsa bićete lukavi i u intelektualnom smislu jaki pa ćete uspeti da se istaknete u borbi s konkurencijom.
Prilika nedelje 
Ne namećite svoj stav. Pomognete li novom saradniku da se snađe, i vi ćete imati koristi od toga.

Devica (23. avgust - 22. septembar)

Ljubav 
Ako je vaša veza u poslednje vreme bila pod znakom pitanja, od sredine sedmice doživeće preporod. Zaljubiće se i oni koji se još nisu, a većina se nijednog trenutka neće odvajati od svog izabranika.
Posao 
Upustićete se u ortački odnos ili pokrenuti biznis s prijateljem. Budete li od početka raspodelili obaveze i odgovorno obavljali svoj deo posla, problema neće biti. U suprotnom ćete razmišljati o tome da se osamostalite.
Prilika nedelje 
Uspete li da dobijete nekoliko slobodnih dana, nemojte ih provesti statično. Probudite sportski duh, ali ako niste u dobroj formi, ne forsirajte se previše.

Vaga (23. septembar - 22. oktobar)

Ljubav 
Kancelarijske zavrzlame ometaće vam san i planove. Svojim šarmom i zavodljivošću privući ćete i one koje nikako ne biste hteli. Poslovni partner ili pretpostavljeni otvoreno će vam dati do znanja da mu se sviđate.
Posao 
U vašim dogovorima biće mnogo odugovlačenja, na neke stvari ćete morati da čekate pa ćete se i dosta uzrujavati. Nedostajaće vam koncentracije, posebno ako i temperature budu neizdrživo visoke.
Prilika nedelje 
Pokušajte nekako da potisnete negativne misli. Relaksiraće vas druženje s prijateljima i članovima porodice, izlet na more i bavljenje hobijem.

Škorpija (23. oktobar - 21. novembar)

Ljubav 
Uspešno ćete balansirati između potrebe da udovoljite svom izabraniku i istovremeno se dobro zabavite s društvom. Ako ste sami, moguće je da već početkom sedmice pokušate da oživite staru ljubav.
Posao 
Isplatiće vam se poznavanje stranih jezika, otvorenost i spremnost na promene. Ukaže li vam se mogućnost da provedete neko vreme u inostranstvu, počnite da pakujete kofere.
Prilika nedelje 
Kad se napokon opustite i steknete sigurnost i poverenje u partnera, doživećete predivne trenutke. Ne gubite vreme na testove i zagonetke.

Strelac (22. novembra - 21. decembra)

Ljubav 
Opsedaće vas provokativna i tajanstvena osoba s kojom ćete ostvariti iscrpljujući emotivni odnos, na koji će vaši bližnji gledati s dosta neodobravanja. Zauzetima će smetati partnerova ljubomora i neosnovane optužbe.
Posao 
Nećete baš imati volje za neki veći posao, a s mukom ćete se koncentrisati i na manje zahtevne zadatke. Kako se nećete odreći noćnih izlazaka ili gledanja TV programa do sitnih sati, ujutro ćete se jedva buditi.
Prilika nedelje 
Trgnite se - Mars vam donosi pregršt mogućnosti za sezonsku zaradu i napredovanje. Isplatiće vam se ekipni rad i ulaganje u sebe.

Jarac (22. decembar - 20. januar)

Ljubav 
Zbog vaše nervoze i ćudljivosti partner će misliti da mu nešto prebacujete. U seksu ćete biti previše nestrpljivi i napeti pa ćete se često razočarati. Tražite li novu ljubav, postavićete prilično visoke kriterijume.
Posao 
Susretaćete se s pojačanim pritiscima pretpostavljenih. Teško će vam pasti njihov autoritaran i nadmoćan nastup, požurivanje ili sklonost da vas pred drugima upozoravaju na vaše propuste.
Prilika nedelje 
Bilo bi dobro da malo usporite i ne grabite toliko pokušavajući da stignete sve što treba i ne treba. Iskoristite priliku da uživate u letu i morskim sportovima.

Vodolija (21. januar - 18. februar)

Ljubav 
U potrazi za iznenađenjima brzopleto ćete uleteti u ljubavni trougao, što će vam uneti veliku pometnju u život. Pokušaćete da ostavite utisak da se samo zabavljate, ali duboko u sebi znaćete da ste zaglibili.
Posao 
Ma koliko se trudili da budete opušteni, teško ćete potisnuti brige zbog finansijske situacije. Očekuju vas brojne dileme pa ćete često posećivati ličnog bankara u potrazi za kvalitetnim rešenjem.
Prilika nedelje 
U nedelju napravite prvi korak ka pomirenju suprotstavljenih strana unutar porodice. Reči izgovorene u afektu ne uzimajte previše k srcu.

Ribe (19. februar - 20. mart)

Ljubav 
Osećaćete se bolje i izgledati lepše. Ništa vam neće biti teško, a svojim samopouzdanjem i prodornošću i partnera ćete podsticati na aktivniji život. Najlepše trenutke doživećete u prvoj polovini nedelje.
Posao 
Gotovo da ćete više uživati u uspehu svoje grupe nego u svome; kontrolisaćete vlastitu ambiciju i pomagati drugima da postignu bolji rezultat. To će vam obezbediti popularnost i odanost među saradnicima, što će vam kasnije i te kako koristiti.
Prilika nedelje 
Bilo da je reč o poslu ili ljubavi, u ponedeljak zauzmite čvrst stav. Postavite se kao strana koja nije za potcenjivanje i čije se mišljenje mora uvažiti.