Ovan (21. mart - 20. april)

Ljubav 
Iskrenošću i otvorenošću ostvarićete više razumevanja s partnerom, a neki od vas naći će se na pragu nove romanse. Budite prodorni i strastveni, samo vodite računa da ne ugušite suprotnu stranu.
Posao 
Uspete li da savladate zimsku pasivnost i zdušno se bacite na radne zadatke, očekuju vas izvrsni rezultati. Zvezde vam osiguravaju sreću pri riziku pa se odvažite na pokretanje novih projekata.
Prilika nedelje 
Ne zatvarajte se u svoja četiri zida; sadržajan društveni život biće garancija održavanja ne samo prijateljskih nego i poslovnih veza.

Bik (21. april - 21. maj)

Ljubav 
Sumnja i ljubomora kvariće vam odnos, a započnete li novu vezu, ona će se bazirati više na strasti nego na nežnosti i razumevanju. Rukovodićete se instinktom, a o budućnosti nećete previše razmišljati.
Posao 
Kad otkrijete nove neprijatelje na radnom mestu, razumevanje i podrška bliskih kolega biće vam od velikog značaja. Biće vam potrebno i dosta samokontrole za izvršavanje redovnih zadataka.
Prilika nedelje 
Imate li nove ideje o poboljšanju poslovanja, još neko vreme ih čuvajte za sebe. Krajem sedmice pažljivo posmatrajte sve što se zbiva oko vas.

Blizanci (22. maj - 21. jun)

Ljubav 
Preuzimaćete inicijativu, organizovati izlaske i brinuti se da vam ni u jednom trenutku ne bude dosadno. Vaša veza će dobiti novu dimenziju, no ako partner navikne da vi budete lider, zanos bi vam mogao splasnuti.
Posao 
Imaćete mnogo ideja i biti motivisani za velike poduhvate, ali nešto će vam nedostajati. Nećete biti dovoljno dosledni ni fokusirani - danas ćete hteti jedno, a sutra drugo. Pazite da ne raspršite energiju.
Prilika nedelje 
Na početku sedmice upoznaćete stranca s kojim ćete se brzo sporazumeti. Komunikacija s njim proširiće vam vidike i otvoriti nove mogućnosti.

Rak (22. jun - 22. jul)

Ljubav 
Osoba koju neizmerno volite neće vas razumeti. Dok vi sanjate o bliskosti i romantičnim trenucima udvoje, ona žudi za dobrim provodom i usponom na društvenoj lestvici. Neka vaša poznanstva biće joj jako važna.
Posao 
Na intenzivne aktivnosti teraće vas više unutrašnji nemir nego želja za napredovanjem. Obaveze će vam zaokupiti misli, a i neki saradnici inspirisaće vas da na radnom mestu pronađete više zadovoljstva.
Prilika nedelje 
Upišite prikladan kurs, onaj koji vas zaista zanima, i pohađajte ga istrajno. Tako ćete pronaći svoj mir i bolje se uklopiti u porodicu i društvo.

Lav (23. jul - 22. avgust)

Ljubav 
Sedmicu će obeležiti brojna uzbuđenja, emocionalni preokreti, korenite promene... Povremeno ćete gubiti živce, čak i pomalo žaliti za onim danima kada se nije ništa događalo. Kraj nedelje donosi kulminaciju napetosti.
Posao 
Bićete maštoviti te će vam se ponekad činiti da možete sve i da je ceo svet vaš. Vašem šarmu malo ko će odoleti, osim nadređenih, koji će vam zamerati na kašnjenju i izbegavanju dosadnih zadataka.
Prilika nedelje 
Ovoga vikenda idealne aktivnosti za vas su pešačenje, planinarenje i skijanje. Izrazito povoljno delovaće na vaš unutrašnji nemir.

Devica (23. avgust - 22. septembar)

Ljubav 
Situacija neće biti stabilna, ali to vas neće previše doticati. Uživaćete u nekim novim zanimacijama, odgovaraće vam da više niste toliko povezani s partnerom. Osetićete dah slobode i žudnju za nepoznatim.
Posao 
Finansijski učinak nekih projekata podstaći će vas da idete dalje. Bićete spremni na nove investicije, naročito ako dobijete podršku ljudi koje cenite. Na komentare zavidnih osoba se ne obazirite.
Prilika nedelje 
Nemojte se oglušiti na tihi glas koji vam govori da neke stvari treba da menjate. Budite spremni na rizik, posebno ako već neko vreme tapkate u mestu.

Vaga (23. septembar - 22. oktobar)

Ljubav 
Podrška Venere daruje vam pregršt romantike i pojačanih emocija iz kojih ćete crpeti kreativnu energiju. Kad budete s voljenom osobom, osećaćete se sigurno i zaštićeno od svih negativnih uticaja.
Posao 
Kako dani budu odmicali, u vama će se buditi entuzijazam. Ići će vam od ruke i ono što vam se pre činilo neostvarivo, imaćete više ideja, odlučnosti i vere u svoje sposobnosti.
Prilika nedelje 
U pogledu finansija poslušajte savet člana porodice koji se i s malo novca dobro snalazi. Zauzvrat ga počastite ulaznicom za koncert ili predstavu.

Škorpija (23. oktobar - 21. novembar)

Ljubav 
Zvezde će vas podstaći da se više vodite osećanjima, a manje razumom. Teško ćete potisnuti nagomilane frustracije, one bi mogle izbiti na videlo baš u najnezgodnijem trenutku.
Posao 
Napetost će vas pratiti i na radnom mestu. Atmosfera neće biti baš prijatna, što će vam prilično remetiti koncentraciju. Povećani finansijski izdaci prisiliće vas da potražite dodatni izvor prihoda.
Prilika nedelje 
U petak ćete morati munjevito da reagujete, ili pak da se upustite u nešto neizvesno. Jedna vrata će se možda zatvoriti, ali zato će se druga otvoriti!

Strelac (22. novembra - 21. decembra)

Ljubav 
Manje ćete se uzrujavati i s više dobre volje pristupati drugima. Kad otkrijete novo zanimljivo lice, istaći ćete svoje prednosti i odmah krenuti u akciju. Zauzeti će izlivima nežnosti izbrisati partnerove sumnje.
Posao 
Ubiraćete plodove rada, naplatiti većinu zaostalih potraživanja, a otvoriće vam se i neke nove mogućnosti. Radovaće vas i dobar odnos s kolegama, kao i dolazak nove osobe koja će doneti sveže ideje.
Prilika nedelje 
Ovi dani su povoljni za ulaganje u nekretnine i kupovinu nameštaja, kompjuterske opreme i svega što vam treba za profesionalno napredovanje.

Jarac (22. decembar - 20. januar)

Ljubav 
Partner će pokušati da vas animira na aktivniji društveni život, no vama će biti draže izležavanje na kauču. Samcima će prići osoba koja ih već neko vreme posmatra s neskrivenim zanimanjem.
Posao 
Vaše zamisli dosta obećavaju i mogli biste ih lako realizovati, no sredinom sedmice doći će do usporavanja. Ne razmišljajte o odustajanju, samo se naoružajte strpljenjem i još jednom sve dobro analizirajte.
Prilika nedelje 
Krajem nedelje dobićete priliku za rad u inostranstvu, otvaranje stranog predstavništva ili generalno za kvalitetnu saradnju sa stranim partnerima.

Vodolija (21. januar - 18. februar)

Ljubav 
Venera će vam omogućiti da stabilizujete svoj odnos. Stare veze biće živahnije i monotonija će polako nestati. Partner će vas ponovo zavesti, a vi ćete biti opušteni i romantični.
Posao 
Istaknute su vaše komunikacione veštine i sposobnost improvizovanja. Na radnom mestu briljiraćete zahvaljujući snalažljivosti i brzim reakcijama, a kvalitetno obavljeni zadaci obezbediće vam i neke neočekivane povlastice.
Prilika nedelje 
Sredinom nedelje bićete otvoreni i šarmantni pa ćete steći nove poznanike i vredna iskustva. Vaše posredovanje biće ključno za novi sporazum.

Ribe (19. februar - 20. mart)

Ljubav 
Veći deo nedelje pratiće vas emocionalno nezadovoljstvo. Mučiće vas čežnje koje nećete moći da ostvarite - bilo da vam je osoba za kojom žudite daleko ili jednostavno ne uspevate da privučete njenu pažnju.
Posao 
Naglašeni su lakomislenost i nerealni optimizam. Neretko ćete prepustiti intuiciji da vas vodi na pravi put, posebno kad je reč o međuljudskim odnosima i investiranju u nove projekte.
Prilika nedelje 
Kraj sedmice donosi priliku za kraće putovanje, posetu prijateljima ili rođacima. Napokon ćete razjasniti nešto što vas je dugo mučilo.