Ovan (21. mart - 20. april)

Ljubav 
Emocionalni život biće vrlo buran, toliko da će vas ometati i u drugim životnim područjima. Moraćete da donesete važne odluke o svom braku, a ako ste slobodni, započećete vezu koja će zahtevati mnogo kompromisa.
Posao 
Nedelju će obeležiti sukobi s poslovnim partnerima, a moguće su i teškoće s pravnim službama, ugovorima i javnim institucijama. Pokažete li više tolerancije i manje osetljivosti, lakše ćete sa svime izaći na kraj.
Prilika nedelje 
Negujte telo i dušu; ulepšajte se u kozmetičkom salonu, promenite boju kose i frizuru, pogledajte novi film ili pozorišnu predstavu...

Bik (21. april - 21. maj)

Ljubav 
Na početku sedmice s partnerom ćete o svemu raspravljati, a krajem ćete se sporazumeti i s malo reči. Samci će upoznati nekoga ko će prave namere skrivati iza maske prijateljstva, ali uspeće da ga pročitaju.
Posao 
S bankama ćete postići povoljne dogovore te napokon pokriti ili pak uterati stare dugove. Radite li u velikoj kompaniji ili zajednici s više ljudi, planove i ideje čuvajte od konkurencije.
Prilika nedelje 
U petak ćete imati ljubavnu šansu koju nipošto ne smete da propustite. Borba protiv osećanja i intimnih nagona biće uzaludna i nepotrebna.

Blizanci (22. maj - 21. jun)

Ljubav 
Uželećete se mira i opuštanja, porodične idile i nežnih dodira. Ali zbog neočekivanih događaja često ćete biti nervozni i otresiti. Poželjno je da manje mislite na sebe, a više pažnje posvetite osećanjima bližnjih.
Posao 
Mogući su manji problemi koje ćete morati da rešavate u hodu, što ćete obavljati s lakoćom i uz svesrdnu pomoć bliskih saradnika. Veliku važnost pridavaćete prijateljima i odnosu s osobama na visokom položaju.
Prilika nedelje 
Zahvaljujući oštroumnosti i instinktu, u ponedeljak ćete se bezbolno izvući iz nezgodne situacije u koju će vas dovesti član porodice.

Rak (22. jun - 22. jul)

Ljubav 
Analiziraćete osećanja i intimni život, a promene koje će se nazirati navešće vas da ubrzate neke procese. Samci će uživati u prvom kontaktu u kojem će doći do izražaja njihova zavodljivost i rečitost.
Posao 
Početak nedelje dočekaćete prilično umorni i nervozni. Ali zato ćete u drugoj polovini sedmice, zahvaljujući dobrom raspoloženju i diplomatiji, steći brojne poklonike i odane saradnike.
Prilika nedelje 
Vikend ćete najradije provesti u društvu prijatelja, no moraćete da se posvetite i kućnim obavezama. Nakon manjih promena bolje ćete se osećati.

Lav (23. jul - 22. avgust)

Ljubav 
Počećete odgovornije da se odnosite prema partneru i porodici, čak ćete priznati i neke greške. Slobodni će pokušati da obnove staru ljubav, no krajem sedmice u njihov život će ući neodoljiva osoba.
Posao 
Zahvaljujući šarmu, kreativnosti i nadarenosti, lako ćete ostvariti ciljeve i nametnuti se kao poželjan saradnik. Međutim, zbog istrajavanja na vlastitim stavovima nećete se baš dobro slagati s onima koji vole da zapovedaju.
Prilika nedelje 
Nameravate li da pokrenete biznis, krajem sedmice povećane su šanse da započnete nešto što ima velike izglede za uspeh.

Devica (23. avgust - 22. septembar)

Ljubav 
Venera će vas naoružati posebnim šarmom i privlačnošću, a partner svakodnevno obasipati nežnošću i pažnjom. Oni koji su u potrazi za novom ljubavi u petak će morati da se odluče između dve atraktivne i zanimljive osobe.
Posao 
Isplatiće vam se putovanje preko granice, ulaganje u obrazovanje i sve dugoročne investicije. Neke svoje planove do utorka ćete morati da skrivate, no ubrzo vas očekuje javni uspeh i nagrada za uloženi trud.
Prilika nedelje 
U sredu ili petak dogovorite sastanak s osobama koje vam mogu pomoći u ostvarenju cilja.

Vaga (23. septembar - 22. oktobar)

Ljubav 
Uživaćete u zavođenju i erotskim provokacijama, no sredinom nedelje namerićete se na opasnog protivnika. Neobavezan flert pretvoriće se u neizvesnu avanturu jer će suprotna strana vrlo malo otkrivati o sebi.
Posao 
Vaše smele zamisli mogle bi naići na plodno tlo - biće samo važno na koji način ćete ih predstaviti. Ako ste član radne ili stručne grupe, vodite računa da svoj deo zadatka temeljno obavite te da i drugima pružite ruku.
Prilika nedelje 
Ako ste u poslednje vreme preterali s kalorijama, nastojte da malo uravnotežite svoj jelovnik. Isprobajte neke nove recepte iz zdrave kuhinje.

Škorpija (23. oktobar - 21. novembar)

Ljubav 
Istaknuta je vaša svojeglavost, ljubomora i osvetoljubivost. Bićete strastveni i znatiželjni, ali i vrlo nemirni. S partnerom ćete se prepirati zbog sitnica, a ako ste sami, svojim stavom ćete mnoge oterati.
Posao 
U većini slučajeva će vam nedostajati taktičnosti i diplomatije. Nećete se suzdržati od kritikovanja tuđeg rada ni onda kad vas niko ne bude pitao za mišljenje. U sredu biste mogli nekome stati na žulj.
Prilika nedelje 
Ne odbacujte savet prijatelja koji važi za modnog znalca - atraktivnim izgledom privući ćete pažnju osobe koja vam se sviđa.

Strelac (22. novembra - 21. decembra)

Ljubav 
Možete očekivati teškoće u rešavanju intimnih problema, no nećete ih primati k srcu. Na njih ćete gledati s pozitivne strane, posebno ako mnogo vremena budete provodili u društvu vedrih prijatelja.
Posao 
Krene li vam karijera silaznom putanjom, ne dajte da vas to obeshrabri jer je moguće da situacija počne povoljno da se razvija kad budete najmanje očekivali. Ulažite u svoje znanje i učvrstite kontakte s inostranim partnerima.
Prilika nedelje 
Intenzivno druženje s mladim i energičnim ljudima podsticaće vas na veću fizičku aktivnost i sadržajnije slobodno vreme.

Jarac (22. decembar - 20. januar)

Ljubav 
Uživaćete u ludim provodima s društvom te šarmom i seksepilom privlačiti brojne poglede. Sredinom nedelje emocionalni život biće na vrhuncu, a ako ste slobodni, neopterećeno ćete se otisnuti u novu avanturu.
Posao 
Izazovni Merkur prouzrokovaće mnogo nervoze i pogrešnih poteza koji će vam otežati poslovanje. U sredu će se pregovori odvijati u prilično napetoj atmosferi, no nemojte odustati od planova.
Prilika nedelje 
Samcima se u petak otvaraju mogućnosti za novu romansu. Izlazak s dobrim društvom ispuniće njihova očekivanja.

Vodolija (21. januar - 18. februar)

Ljubav 
Vodićete bitku između partnera i porodice uzalud pokušavajući da pomirite zahteve obe strane. Problemi za koje ste mislili da su rešeni opet će vas svojom težinom pritisnuti toliko da će sve drugo postati sporedno.
Posao 
Prilično će vas izmoriti stalno smenjivanje povoljnih i nepovoljnih uticaja, no na neko duže mirno razdoblje još ćete morati malo da pričekate. Koncentraciju će vam narušiti veliki zahtevi šefova, ali i porodični problemi.
Prilika nedelje 
U nedelju se ne opterećujte spremanjem i čišćenjem, posebno ako bude lepo vreme. Udahnite malo svežeg vazduha, zaplivajte u moru ili reci...

Ribe (19. februar - 20. mart)

Ljubav 
Čudno ćete se ponašati prema bliskim ljudima. Biće vam teško da izrazite osećanja, a ni prema partneru nećete biti poverljivi. Dešavanja u drugoj polovini nedelje iz temelja će promeniti vaš odnos.
Posao 
Budete li u situaciji da morate da odlučujete o drugima, ne dopustite da neko utiče na vas. Mogući su problemi zbog molbe prijatelja ili nekog od rodbine pa je bolje da se ne zauzimate za osobe koje ne poznajete dobro.
Prilika nedelje 
Bez obzira na loša iskustva, na kraju sedmice dajte šansu ljubavi - nežnost voljene osobe smiriće vaš unutrašnji nemir.