Ovan (21. mart - 20. april)

Ljubav 
Zanimaće vas samo ozbiljna veza i to ćete jasno reći. Ako ste zauzeti, bićete strastveni i ljubomorni. Tražite li novu vezu, svideće vam se stranac ili svetski putnik. Petak donosi mogućnost dubljeg poznanstva.
Posao 
U drugoj polovini sedmice dosta ćete komunicirati s pravnim službama, a neki će razmišljati i o promeni radnog mesta ili otpremnini. Na vidiku će se ukazati novi posao koji bi trebalo da vam da više slobode i pruži bolje uslove rada.
Prilika nedelje 
Krajem nedelje uživaćete u poseti izložbama i drugim kulturno-umetničkim događanjima. To će vas opustiti i nadahnuti.

Bik (21. april - 21. maj)

Ljubav 
Prilika za dobar provod neće vam manjkati, no pazite da ne uletite u opasnu vezu. Naime, povećana je mogućnost da se upustite u odnos s osobom koja se teško kontroliše i doživite neugodno iznenađenje.
Posao 
Misli će vam biti raspršene, a ambicija na klimavim nogama. Mogući su propusti, pogrešne procene i sukobi s nadređenima. Razmišljaćete o novom poslu, ali ponude koje ćete dobiti neće biti ni blizu onome što tražite.
Prilika nedelje 
Imate li na umu neke estetske korekcije, napravite prvi korak i posetite osobu koja će vam na najbolji način objasniti šta treba i možete da uradite.

Blizanci (22. maj - 21. jun)

Ljubav 
Iako ćete ljubav malo gurnuti u drugi plan, partner će pokazati dosta strpljenja i razumevanja. Vaša ljubavna priča polako napreduje, no ako ste vezani brakom, krajem nedelje vrebaju izazovi kojima će neki pripadnici znaka teško odoleti.
Posao 
Imaćete podršku pretpostavljenih, ali ipak se nemojte previše na to oslanjati. Precenjivanje vlastitih mogućnosti i brzopleti potezi mogli bi umanjiti, pa čak i poništiti prethodne uspehe i izvrsne rezultate.
Prilika nedelje 
Osmislite trenutke koje ćete provesti s partnerom. U petak ga iznenadite maštovitim receptima koji će dodatno začiniti veče.

Rak (22. jun - 22. jul)

Ljubav 
Počnete li drugačije da gledate na osobu koju već duže poznajete, promena bi vas mogla oduševiti. Umesto beskonačnih analiza, bolje vam je da se prepustite osećanjima i pokušate da ugrabite svoj srećni trenutak.
Posao 
Već od početka sedmice bićete dosta kreativni i ambiciozni. Upoznaćete zanimljive i podsticajne osobe koje će u vaš poslovni milje uneti pozitivne promene. Motivisaće vas njihovi rezultati i životni stavovi.
Prilika nedelje 
Ne povlačite se u kuću, izlazite i družite se. U subotu ili nedelju, upravo na jednoj zabavi, neočekivano bi vas mogla pogoditi Amorova strelica.

Lav (23. jul - 22. avgust)

Ljubav 
Vaša svojeglavost i inat uticaće na zahlađenje odnosa s partnerom. Ipak, shvatite li na vreme gde grešite, mogli biste doživeti zanosne zajedničke trenutke. Ne oslanjajte se na neproverene informacije.
Posao 
Nedostajaće vam strpljenja i samokontrole, što će se pokazati kao veliki problem svaki put kad budete nešto ili nekoga čekali. Požurivanjem ćete samo pogoršati stvar, podjednako i preteranim kritikovanjem tuđeg rada.
Prilika nedelje 
Na početku sedmice na vama će biti da preduzmete odlučne korake kako biste sprečili negativan razvoj događaja u poslovnom ili privatnom životu.

Devica (23. avgust - 22. septembar)

Ljubav 
Zračićete optimizmom i dobrim raspoloženjem. Maštaćete o ljubavi i strastvenoj vezi, a ukaže li vam se prilika za nešto novo, nećete je propustiti. Oni koji su zauzeti odnos s voljenom osobom osvežiće nežnošću i romantikom.
Posao 
Dogovorićete poslove koji imaju dobru perspektivu te tako učvrstiti svoj položaj. Možete očekivati dobit od nasledstva ili igara na sreću, a dobre izglede imate u trgovini i reklamnoj i propagandnoj delatnosti.
Prilika nedelje 
Imate li nameru da kupite ili prodate automobil ili nekretninu, krajem nedelje intenzivno pratite oglase i komunicirajte s agentima.

Vaga (23. septembar - 22. oktobar)

Ljubav 
Emocije će vam biti nestalne i u jednom trenutku pomislićete da partnera ne volite isto kao ranije. Kao da će u vama nestati žar, a svakodnevna borba s obavezama postaće vam važnija od druženja udvoje.
Posao 
Nastojaćete da unapredite karijeru i novčano stanje. Dobra koncentracija omogućiće vam da se lako udubite u svaki zadatak, no finansijske i poslovne probleme moći ćete da rešiti pre svega štednjom i dogovorom sa šefovima.
Prilika nedelje 
Druženje s prijateljima može vam pomoći da prebrodite povremene krize, a melanholična raspoloženja zamenite optimizmom i smehom.

Škorpija (23. oktobar - 21. novembar)

Ljubav 
Željni promena i uzbuđenja u ljubavnom životu, započećete vezu s nekim ko već duže vreme obleće oko vas. Iznenadićete se kad shvatite koliko ste se i sami ‘zagrejali’. Uživajte u slatkom rađanju romanse.
Posao 
Inicijativa će biti na vašoj strani i mnogo toga ćete hteti sami da uradite, no rado ćete i sarađivati s ljudima koji imaju znanja i talenta. Znaćete kad treba da istaknete vlastito mišljenje, a kad da saslušate tuđe.
Prilika nedelje 
Sredinom nedelje mogli biste se istaći dobrotvornim prilozima, učestvovanjem u humanitarnim akcijama ili sportskim takmičenjima.

Strelac (22. novembra - 21. decembra)

Ljubav 
Emocionalna nesigurnost sprečavaće vas da se opustite u naručju voljene osobe ili će vas kočiti u otvaranju novog ljubavnog poglavlja. Ne treba da robujete lošim iskustvima niti da preterano analizirate tuđe ponašanje.
Posao 
Entuzijazmom i predanošću doprinećete boljoj atmosferi na poslu pa će i radni učinak biti bolji. Ponude li vam učešće u novom projektu, pokušaćete da ubacite i saradnike koje cenite.
Prilika nedelje 
Naklonost Jupitera zaslužna je za nagrade i priznanja koje ćete dobiti za minuli rad, kao i za podršku drugih, uključivši i uticajne pojedince.

Jarac (22. decembar - 20. januar)

Ljubav 
Protivrečne astralne vibracije uneće veliku zbrku u vašu svakodnevicu. Isprepletaće vam se ljubavni i profesionalni život, a kao posledica burnih erotskih doživljaja mogla bi se javiti velika emocionalna napetost.
Posao 
Okruženi ljudima kojima možete verovati, osećaćete se sigurnije i ciljevi koje ste postavili izgledaće vam dostižni. Dobro ćete improvizovati u nezgodnim situacijama, kao i kad druge bude trebalo uveriti u nešto.
Prilika nedelje 
Važnu ulogu u ostvarenju nove veze odigraće vaši prijatelji ili bliži rođaci. Sredinom sedmice oni će biti spona između vas i voljene osobe.

Vodolija (21. januar - 18. februar)

Ljubav 
Ako u vašoj vezi već duže vlada kriza, razmišljaćete o raskidu. Na samom kraju nedelje biće nešto mirnije, posebno ako malo popustite partneru. Moraćete vešto da balansirate između karijere i privatnog života.
Posao 
Previše nervoze biće u vama, ali i oko vas. Svi će biti u nekoj žurbi, a jako malo toga će se odrađivati. Bićete umorni, a otežane okolnosti stizaće ‘s vrha’ i u nekim situacijama sami nećete moći gotovo ništa da uradite.
Prilika nedelje 
Krajem sedmice imaćete velike koristi od pregovora, putovanja preko granice ili pak od komunikacije s inostranim poslovnim partnerima.

Ribe (19. februar - 20. mart)

Ljubav 
Venera vas čini zavodljivim i željnim zabave i druženja. Ostaje vam samo da odaberete koga želite da šarmirate. Zauzetima će izlet u nepoznato ulepšati vikend.
Posao 
Nametnućete sebi tempo koji će retki moći da prate. U prvoj polovini nedelje ostvarićete povoljne poslovne dogovore, položiti važne ispite ili naterati pretpostavljene da više poštuju vaše mišljenje.
Prilika nedelje 
Isplatiće vam se otvorenost prema promenama i uvođenje novina u poslovanje. Probudite svoj avanturistički duh i osmelite se na veliki iskorak.