Ovan (21. mart - 20. april)

Ljubav 
Draži će vam biti intimni ugođaj vašeg doma nego druženje sa znanim i neznanim svetom. Pokazaćete partneru da vam glamur i uzbuđenja noćnog života nisu potrebni da biste večeri dobro proveli.
Posao 
Izvrsno ćete se snalaziti u svetu imaginacije, ali ne baš sjajno u finansijama. Pazite da ne zakasnite na važan sastanak i ne gubite vreme na dugo čavrljanje sa saradnicima koji su vam simpatični.
Prilika nedelje 
Da biste veče s voljenom osobom završili onako kako ste priželjkivali, u nedelju ga započnite ukusnom večerom u prijatnom ambijentu.

Bik (21. april - 21. maj)

Ljubav 
Usmerite se na ono što vam je srcu priraslo. Želite li da osvojite osobu koja vam se sviđa, budite zabavni i simpatični, ali ne igrajte na kartu prijateljstva. Dajte joj do znanja šta osećate prema njoj.
Posao 
Međuljudski odnosi u radnoj sredini biće protkani humanošću i potrebom za prihvatanjem različitosti. U planiranju projekata rukovodićete se maštom i vizionarskim idejama, no neko će vas spustiti na zemlju.
Prilika nedelje 
Slobodno vreme ne trošite samo na kućne poslove nego i za negu i ulepšavanje - promena frizure ili boje kose osvežiće vam izgled.

Blizanci (22. maj - 21. jun)

Ljubav 
Mnogo ćete uložiti u svoj odnos, a od partnera ćete tražiti da vam vrati istom merom. Intimno druženje u romantičnom kutku probudiće uspavanu strast. Ako ste sami, pokušaće da vas šarmira osoba koja je zauzeta.
Posao 
Usmerite se na svoje obaveze izbegavajući petljanje u tuđe zadatke. Zatraži li neko od vas uslugu, moraćete dati negativan odgovor ako ste procenili da je nećete moći obaviti na vreme ili da je prezahtevna.
Prilika nedelje 
U subotu ne propustite poziv na izlazak koji obećava zanimljiva druženja i poznanstvo s osobom s kojom ćete brzo pronaći zajednički jezik.

Rak (22. jun - 22. jul)

Ljubav 
Pod pritiskom poslovnih i porodičnih obaveza ostaće vam malo vremena za druženje s partnerom. Prepiranje oko kućnih poslova dodatno će pogoršati odnos, a neretko će i sitnica podstaknuti bujicu nezadovoljstva.
Posao 
Na početku nedelje dobre rezultate ostvariće oni koji posluju s inostranstvom ili se bave podučavanjem. Intenzivna komunikacija koristiće vam u karijeri, a s nekim partnerima stvorićete prijateljski odnos.
Prilika nedelje 
Planirajte poslovno putovanje ili posetu prijatelju koji živi daleko. Isplatiće se učenje stranih jezika i ulaganje u znanje.

Lav (23. jul - 22. avgust)

Ljubav 
Sve u vama će se buniti protiv monotonog bračnog života, pritiska roditelja, autoriteta i starijih članova porodice. Privlačiće vas slobodne veze, zabava i flert. Budite oprezni, strast bi vas mogla odvesti na pogrešan put.
Posao 
U radnoj areni dobro će se snaći oni kojima ne manjka hrabrosti, prodornosti i navike da sami odlučuju. Potrebno je ipak pokazati i malo kolegijalnosti jer bez kvalitetne saradnje ciljevi će biti teško dostižni.
Prilika nedelje 
S neistomišljenicima ćete se boriti otvorenih karata, premda bi bilo bolje da poneke pojedinosti zadržite za sebe. Budite taktičniji.

Devica (23. avgust - 22. septembar)

Ljubav 
Početkom nedelje mogli biste pogrešno proceniti situaciju i od malog problema stvoriti povod za raskid veze. Budući da ovaj period nije dobar za donošenje važnih odluka, ne donosite ih naprečac.
Posao 
Mogući su neplanirani troškovi i pogrešni finansijski proračuni, stoga ne ulazite u nesigurne projekte. Usmerite se na rešavanje tekućih problema i analizu poslovanja gledajući gde možete da uštedite.
Prilika nedelje 
Preterano analiziranje intimnog života neće vas odvesti do željenog cilja; pomak u vezi ostvarićete budete li malo mekši i emotivno otvoreniji.

Vaga (23. septembar - 22. oktobar)

Ljubav 
U vašoj vezi eskaliraće nepoverenje, a kod nekih i bezrazložna ljubomora. Partneru biste mogli natovariti osećaj krivice, čak i ako nije ništa uradio. Preterano agresivnim stavom najviše ćete sebi naškoditi.
Posao 
U vama će se probuditi nedisciplina, neprilagodljivost i želja da se suprotstavite autoritetima. Radite li u velikoj firmi ili nekoj javnoj ustanovi, otežano ćete izvršavati ono s čim se ne slažete.
Prilika nedelje 
U prvoj polovini sedmice psihičku stabilnost nastojte da postignete vežbama meditacije, čitanjem omiljene literature i odgovarajućom muzikom.

Škorpija (23. oktobar - 21. novembar)

Ljubav 
Izazovna Venera imaće veliki uticaj na intimna previranja. Nekontrolisane emocije prouzrokovaće nepromišljene reakcije, nagle odluke o zajedničkom životu ili razvodu, a mogle bi kumovati i žučnim svađama.
Posao 
Najbolje ćete se snalaziti u zadacima koje morate sami da obavite, dok ćete u timskom radu postavljati preterane zahteve i većinom odbijati sugestije saradnika. Krajem sedmice poželjno je da napravite mali kompromis.
Prilika nedelje 
U sredu se usmerite na finansijska pitanja i kredite. Ako treba da rešite problem vezan za nasledstvo ili tuđu imovinu, posavetujte se s advokatom.

Strelac (22. novembra - 21. decembra)

Ljubav 
Zajednički poslovi i ulaganja osnažiće vašu vezu ili brak. Ako ste sami, moguća su dvoumljenja. Ako budete morali da se odlučite između dve osobe, rukovodićete se fizičkom privlačnošću, ali i materijalnim interesima.
Posao 
S mnogo ambicije grabićete napred nastojeći da donosite pravedne odluke kad je reč o ljudima s kojima radite. Šefovi će vas hvaliti, što će vas motivisati da se još više trudite. Odnos s kolegama biće dosta promenljiv.
Prilika nedelje 
Tokom vikenda pokušajte da se prisilite na povećanu aktivnost. Bolje ćete se osećati nakon što pospremite i ulepšate svoj životni prostor.

Jarac (22. decembar - 20. januar)

Ljubav 
Emocije bi vam mogao probuditi bliski kolega. Nastojte pažljivo da gradite svoju vezu da ne biste uništili poslovnu reputaciju. Zauzeti će više ulagati u društveni nego privatni život.
Posao 
Zanimaće vas zadaci koji vam omogućuju samostalno donošenje odluka i napredovanje korak po korak. Budite oprezni prilikom posuđivanja novca i investiranja, kao i kod dogovora s rodbinom.
Prilika nedelje 
Nedelja je pogodna za ljubavnu akciju, odlazak na sportsko takmičenje, pozorišnu predstavu ili rok koncert. U dobrom društvu potisnućete brige.

Vodolija (21. januar - 18. februar)

Ljubav 
Nećete dopustiti da vam intimni život upadne u kolotečinu, već ćete nastojati da unesete više strasti u svoju svakodnevicu. Sitnim provokacijama malo ćete začiniti vezu. U nedelju pazite da ne izgubite meru.
Posao 
Bićete vrlo prodorni i pouzdaćete se u svoj instinkt i energiju. Pokušaćete se izboriti za bolju poziciju ne obazirući se na saradnike koji smatraju da imaju prednost zbog radnog iskustva ili uticajnih poznanstava.
Prilika nedelje 
Uživaćete u malim stvarima i ukradenim trenucima zadovoljstva. Početkom sedmice isprobajte drugačiju ishranu i neke nove tehnike opuštanja.

Ribe (19. februar - 20. mart)

Ljubav 
Očekuju vas važni razgovori nakon kojih će vaša veza ili brak krenuti drugim smerom. Uplitanje roditelja može prouzrokovati nepotreban problem. Zatraži li suprotna strana od vas da se žrtvujete, postavite i vi svoje zahteve.
Posao 
Ne trošite radnu energiju na sporedne stvari jer biste mogli izgubiti iz vida cilj kojem stremite. Neko bi mogao zatražiti uslugu koju nećete moći da ispunite - nastojte da se na diplomatski način izvučete.
Prilika nedelje 
Pojaviće se potreba za alternativnim oblicima lečenja i prirodnim lekovima. Nameravate li da kupite takva neka sredstva, potražite dobar savet.