Ovan (21. mart - 20. april)

Ljubav 
U drugoj polovini nedelje zauzeti bi trebalo da izbegnu zajedničko putovanje, porodično druženje i ozbiljne razgovore. U životu samaca pojaviće se bivši partner. Dobijete li nemoralnu ponudu, pokažite odlučan stav.
Posao 
Zanemarene obaveze ili propusti uzdrmaće vašu poziciju donoseći više teškoća nego što ste očekivali. Neke kolege baviće se analiziranjem vašeg rada, većinom zbog zavisti i vlastite nesposobnosti.
Prilika nedelje 
U petak se nadahnite sjajem Meseca i probudite svoju emotivnu stranu. Osetite li da je osoba koja vam se sviđa plaha i nesigurna, preuzmite inicijativu.

Bik (21. april - 21. maj)

Ljubav 
Vaša tajanstvenost u pogledu osećanja sredinom nedelje ustupiće mesto iskrenom poveravanju. Nemojte se začuditi ako osobi koja vam se uvukla u srce najpre nehotice, a potom i otvoreno priznate šta osećate.
Posao 
Nastojeći da sprovedete planove koji vam se čine isplativima, nailazićete na otpor pa ćete brzo izgubiti početni elan. Povećani životni troškovi nateraće vas da se bacite u potragu za dodatnom zaradom.
Prilika nedelje 
Četvrtak je pogodan za korespondenciju, kraća putovanja, selidbu, odlazak na poslovni seminar ili početak stručnog usavršavanja.

Blizanci (22. maj - 21. jun)

Ljubav 
Živećete ubrzanim ritmom, a vaša emocionalna energija biće raspršena na nekoliko osoba. Kad vas neko optuži za neiskrenost, vešto ćete se izvući, a savest vas neće puno gristi. U sredu biste se mogli naći pred zidom.
Posao 
U vama će se probuditi kreativnost i želja za saradnjom, a probleme ćete rešavati posle radnog vremena. Nezaposleni će imati priliku da pokažu svoje znanje i sposobnosti, posebno ukoliko se služe nekim stranim jezikom.
Prilika nedelje 
Ako imate slobodnog vremena, nemojte ga uludo potrošiti. Planirajte aktivnosti koje će vam omogućiti da se dobro zabavite, ali i nešto naučite.

Rak (22. jun - 22. jul)

Ljubav 
U odnosu s partnerom nedostajaće poverenja, a nakon vikenda više nećete biti sigurni ni u svoja ni u njegova osećanja. Na poslovnom putovanju upoznaćete osobu zbog koje ćete zaboraviti na radne obaveze.
Posao 
Oslonićete se na svoje intelektualne sposobnosti i iskustvo. No posle ponedeljka elan će vam splasnuti, a zbog loše organizacije izgubićete mnogo živaca i dragocenog vremena.
Prilika nedelje 
Mogli biste usnuti san koji će vam biti kristalno jasan u trenutku buđenja i koji će vam pomoći da razjasnite sve vaše dileme.

Lav (23. jul - 22. avgust)

Ljubav 
Unećete malo svežine i adrenalina u svoju intimu pazeći pritom da ne pređete neke nevidljive granice. Osetićete da partner ima poverenja u vas, i što se tiče vernosti i finansija.
Posao 
Neka vas ne obeshrabri to što se neki projekti odvijaju s mnogo odugovlačenja i preispitivanja. Krajem nedelje rezultat će ispuniti vaša očekivanja, a pohvale koje ćete primati motivisaće vas da se još više angažujete.
Prilika nedelje 
Početak sedmice idealan je za druženje, osvajanje i novi ljubavni početak, ali i za spasavanje stare veze - ako vam je još stalo.

Devica (23. avgust - 22. septembar)

Ljubav 
Emocionalna nestabilnost pokvariće vam intimne trenutke s partnerom. Sumnjaćete u njegovu iskrenost pa nećete moći da se opustite. Ako ste sami, inicirajte upoznavanje s osobom koja vam se sviđa.
Posao 
Sticajem okolnosti naći ćete se u nezavidnoj situaciji u kojoj je nedavno bio vaš kolega, za koga tada niste imali mnogo razumevanja. Popravite ono što možete te se ne osvrćite za prošlošću.
Prilika nedelje 
Bacite se na preuređenje stana - iskoristite maštu i spretne ruke za originalna rešenja koja će oduševiti vaše ukućane i goste.

Vaga (23. septembar - 22. oktobar)

Ljubav 
Fascinirani osobom koja je postigla velik uspeh ili je krase posebne veštine, upustićete se u romansu s njom a da je niste bliže upoznali. Oni koji su u vezi uživaće u nežnostima.
Posao 
Vešto ćete voditi razgovore te brzo uveriti druge u svoje zamisli. Osobe koje vam nisu bile naklonjene priznaće da ste nadmašili i njihova očekivanja.
Prilika nedelje 
Iskoristite šarm kojim vas je naoružala Venera - bilo da izlazite s osobom koja vam se sviđa ili pokušavate da ostavite utisak na nekoga ko vam je bitan.

Škorpija (23. oktobar - 21. novembar)

Ljubav 
Između vas i partnera doći će do porasta nerazumevanja i izvlačenja starih grehova na površinu. Kod samaca će negativna iskustva uticati na porast nepoverenja prema osobi oko koje su se trudili.
Posao 
Koncentrišite se na svoju finansijsku situaciju, posebno na početku nedelje. Ne pozajmljujte veću svotu novca prijatelju za kojeg znate da je neodgovoran. Okolnosti zahtevaju predan rad i povećanu disciplinu.
Prilika nedelje 
Pripazite na svoj oštar jezik i umesto da partnera potpaljujete zlobnim komentarima, u nedelju rasplamsajte strasti.

Strelac (22. novembra - 21. decembra)

Ljubav 
Osoba s kojom ste mislili tek malo da prekratite vreme opasno će vam se uvući pod kožu. Ma koliko bili uzbudljivi, izlasci s društvom neće vam biti zanimljivi ako ona ne bude uz vas. Zauzeti bi trebalo više da poštuju partnera.
Posao 
Vođeni entuzijazmom i potrebom za dokazivanjem, zadatke ćete obavljati s lakoćom i verom u uspeh. Saradnicima ćete pomoći da uhvate ritam, no ako ne budu mogli da vas prate, nastavićete sami.
Prilika nedelje 
Početak sedmice donosi priliku za romantično putovanje. Opustite se i ne zamarajte sitnicama pa ćete doživeti zanosne ljubavne trenutke.

Jarac (22. decembar - 20. januar)

Ljubav 
Kulminiraće nezadovoljstvo i na površinu će izbiti sve negativnosti vaše veze ili braka. Razočarani i prkosni, mogli biste ući u odnos koji će vam dodatno zakomplikovati život. Čuvajte se tračeva i spletki.
Posao 
Proganjaće vas strah od gubitka radnog mesta ili budućnosti projekta oko kojeg ste angažovani. Sumnjaćete da izabrana ekipa saradnika neće uspeti uspešno da ga realizuje.
Prilika nedelje 
Želite li da smršate, trčite ili vozite bicikl - to će vam omogućiti da istovremeno delujete na metabolizam i razmišljate o onome što vas zaokuplja.

Vodolija (21. januar - 18. februar)

Ljubav 
Malim znakovima pažnje vratićete partnerovo poverenje, a više ćete se truditi i oko porodičnih odnosa. Samce će probuđene emocije učiniti popustljivijima. Neki bi se mogli baciti na pisanje poezije.
Posao 
Imaćete inicijative i elana, ali nećete baš uživati podršku bliskih saradnika. Nakon vikenda prestaće ograničenja koja su kočila neke važne projekte. Upoznaćete osobe koje vam mogu mnogo pomoći u karijeri.
Prilika nedelje 
Kad vas u sredu senzualni Mesec učini emotivno i erotski znatiželjnim, bacite se u potragu za osobom koja bi mogla ostvariti vaše maštarije.

Ribe (19. februar - 20. mart)

Ljubav 
Ne dajte se navući na slatkorečivost i lepu spoljašnosti - potražite karakternog partnera koji neće izneveriti vaše poverenje. Ako ste zauzeti, ne padajte u depresiju zbog svake nesmotrenosti vašeg izabranika.
Posao 
Povućićete se u sebe kad shvatite da šefovi forsiraju saradnike koji im se bezobrazno dodvoravaju. Teže ćete se usredsrediti na svoje obaveze, no kad budu u pitanju ozbiljni zadaci, vratiće vam se mentalna snaga.
Prilika nedelje 
Krajem sedmice prihvatite se poslova vezanih za podelu imovine i nasledstva te pomozite partneru da analizira i dovede u red svoje finansije.