Ovan (21. mart - 20. april)

Ljubav 
Emocije ćete teško kontrolisati. Opterećeni ljubomorom i sumnjom, zagorčaćete život ne samo partneru nego i porodici. Samci će se naći na pragu uzbudljive, ali i haotične veze koju će pratiti spletke.
Posao 
Ove dane će obeležiti brojni planovi i formalni i neformalni razgovori. Bićete vrlo uverljivi i maštoviti te ćete u svemu što budete radili nastojati da date sve od sebe. Krajem sedmice malo ćete usporiti ritam.
Prilika nedelje 
Dobro će vam doći radikalnija promena izgleda; iznenadite sebe i okolinu novom frizurom i bojom kose i drukčijim stilom odevanja.

Bik (21. april - 21. maj)

Ljubav 
Kraće putovanje s partnerom pružiće vam šansu da raspravite o problemima i nađete najbolje rešenje. Samce će privući osoba koja im ne može ponuditi skladnu i mirnu vezu, no to ih neće previše zabrinjavati.
Posao 
Venera vam donosi naklonost uticajnih osoba, a pozitivno će delovati i na odnos s bliskim saradnicima. Finansijski učinak neće vas zadovoljiti, no biće naznaka da će se i to uskoro promeniti.
Prilika nedelje 
Profesionalno napredovanje osiguraće vam plodna komunikacija s inostranim partnerima i boravak u stranoj zemlji. Iskoristite sve što vam se nudi.

Blizanci (22. maj - 21. jun)

Ljubav 
Porodični odnosi i brojne obaveze poremetiće vam planove donoseći nervozu i povećane napore. Sitne nežnosti i strastveni zagrljaji popraviće vam raspoloženje, stoga se malo potrudite oko partnera.
Posao 
Neprestano ćete uočavati tuđe greške i polemisati zbog sitnica izluđujući saradnike. Nedostajaće vam razumevanja za osobe koje se ne snalaze dobro ili ih previše pogađa svaka gruba reč.
Prilika nedelje 
U utorak će vam raspoloženje popraviti pažnja bliskih osoba, kao i obilazak prodavnica i neka sitna zadovoljstva.

Rak (22. jun - 22. jul)

Ljubav 
Pogoršaće se odnos s partnerom i bliskim osobama s kojima ste neprestano u kontaktu. Lako ćete se naljutiti i u besu svašta izgovoriti, no kad situacija izmakne kontroli, prvi ćete pružiti ruku pomirenja.
Posao 
Imaćete potrebu da potvrdite svoj autoritet, steknete poštovanje radne okoline i veći društveni ugled. Međutim, uprkos vašem šarmu i uglađenom nastupu, to neće ići tako glatko pa biste mogli brzo izgubiti živce.
Prilika nedelje 
Ne požurujte događaje ako je očigledno da ne možete ništa učiniti. Vreme skratite hobijem, ukrašavanjem stana i izradom čestitki.

Lav (23. jul - 22. avgust)

Ljubav 
Emocije će zagospodariti, bićete nestrpljivi, a zbog partnera ćete zapostavljati i porodicu. Odluke koje ćete doneti kao i osećanja koja ćete probuditi kod druge strane otvoriće novo poglavlje u vašem životu.
Posao 
Imaćete energije i volje za profesionalne težnje, no vaš uspeh će zavisiti od odluka nadređenih i okolnosti na radnom mestu. Uzrujavaće vas saradnici koji će se petljati u vaše zadatke.
Prilika nedelje 
Osetite li da vam veza upada u kolotečinu i da biste hteli nešto novo i uzbudljivije, nagovorite partnera na kratki beg iz poznate sredine.

Devica (23. avgust - 22. septembar)

Ljubav 
Mogla bi vam se dogoditi snažna romansa zbog koje ćete biti na sedmom nebu, ali i u opasnosti da poremetite porodične ili poslovne planove. Pazite da dobru priliku ne upropastite nepromišljenim potezom.
Posao 
Događaji će se odvijati sporije, bićete prisiljeni da čekate, odlažete, ponavljate... Kraj sedmice, međutim, donosi više sigurnosti i stabilnosti, skladnu saradnju s partnerima i uspeh kreativnih projekata.
Prilika nedelje 
Zanimaće vas skrivena strana, ono što je nedokučivo i neobično. U nedelju ćete moći da se oslonite na svoju intuiciju i donesete pravu odluku.

Vaga (23. septembar - 22. oktobar)

Ljubav 
Dobro ćete se zabaviti u društvu prijatelja i kolega, no najviše ćete uživati u intimnim trenucima s partnerom u toplini doma, gde ćete se osećati sigurno i zaštićeno. Samce će prodrmati susret s prijateljem iz mlađih dana.
Posao 
Pred vama je razdoblje u kojem ćete moći stabilnije da plovite kroz profesionalni život i mirnije se posvetite obavezama. U mnogo čemu ćete napredovati, postupno sređujući i neke poremećene odnose u radnoj sredini.
Prilika nedelje 
Opustite se na pravi način; novac koji ste odlučili da spiskate na modni detalj ili večeru s društvom iskoristite za stručnu masažu ili spa tretman.

Škorpija (23. oktobar - 21. novembar)

Ljubav 
Partnera ćete gnjaviti ljubomorom i silnim prohtevima. Sukobljavaćete se zbog banalnosti i, uprkos njegovim molbama, izbegavati razgovor. Vikend iskoristite za pomirenje.
Posao 
Želje će vam neretko biti veće od mogućnosti, s čim ćete se teško miriti. Gotovo na svakom koraku nailazićete na ograničenja, a obaveza će biti sve više. Mogući su neplanirani troškovi i kašnjenje novčane doznake.
Prilika nedelje 
Ni strpljenje ni prag tolerancije neće vam biti na visini, no vaša iskrenost i velikodušnost u subotu će vam doneti podršku i razumevanje prijatelja.

Strelac (22. novembra - 21. decembra)

Ljubav 
Upoznavaćete atraktivne i zanimljive osobe, a posebno interesantan biće vam kolega s posla koji će vas još više zaintrigirati ne budete li mogli odmah da realizujete vezu. Vernost zauzetih naći će se pred velikim iskušenjem.
Posao 
Dobro ćete se snalaziti u novom okruženju, no malo vas će neko ili nešto preterano oduševljavati. Usmerite se na završavanje projekata nastojeći da obavite što više pre nego započne gužva.
Prilika nedelje 
Fizička aktivnost i dinamičan način života naoružaće vas zavidnom kondicijom. Izgledaćete privlačno te ćete s lakoćom šarmirati druge.

Jarac (22. decembar - 20. januar)

Ljubav 
Opiraćete se snažnim emocijama koje će vas sve više obuzimati, no sredinom sedmice više neće biti potrebe za tim. Uplovićete u novu vezu puni strasti i nade, a ako ste zauzeti, partnerova nežnost raspršiće vaše sumnje.
Posao 
Oslonite se na dobre organizacione sposobnosti i moć uveravanja. Pokažete li malo više kolegijalnosti i spremnost na kompromise, učestvovanje u ekipnom projektu doneće vam neočekivane povlastice.
Prilika nedelje 
Početkom nedelje snalazićete se u raspolaganju tuđim novcem, a moguća je i dobit od bračnog partnera, nasledstva ili igara na sreću.

Vodolija (21. januar - 18. februar)

Ljubav 
Zbog manjka vaše tolerancije, na početku i na kraju sedmice odnos s partnerom biće nestabilan. U trenucima sukoba reagovaćete nepromišljeno, čime ćete ugroziti planove za praznike.
Posao 
Bićete u dobroj formi, premda dosta statični. Najbolje će proći oni koji se bave kreativnim zanimanjima, a svi ostali, posebno oni koji rade po fiksnom radnom vremenu, biće pomalo malodušni.
Prilika nedelje 
Prijatelji će vam dati korisne savete u vezi sa raspolaganjem finansija, a pomoći će vam i da povećate kućni budžet putem honorarnog posla.

Ribe (19. februar - 20. mart)

Ljubav 
S jedne strane pokretaće vas jaka žudnja za nežnošću, sigurnošću i emocionalnim prožimanjem, a s druge želja za uzbudljivim izlascima i novim iskustvima. Odnos s roditeljima pogoršaće se tokom vikenda.
Posao 
Mučiće vas manjak koncentracije. Nemojte paničiti već odložite obaveze koje vam oduzimaju živce i dragoceno vreme. Posebno oprezni budite u pregovorima s bankarima.
Prilika nedelje 
Krajem sedmice pružiće vam se prilika da vratite poverenje drage osobe ili ispravite poslovne propuste. Ovaj put dajte sve od sebe.