Ovan (21. mart - 20. april)

Ljubav 
Početkom nedelje proključaće nezadovoljstvo koje dugo kuva u vama - pomračenje Sunca navešće vas da povučete radikalne poteze. Ipak, pre nego što odlučite, razmislite jeste li iscrpli sve mogućnosti.
Posao 
Otvoreno ćete iznositi svoje mišljenje ne mareći za to što biste mogli da ugrozite poziciju i neke važne odnose. U drugoj polovini nedelje suprotstaviće vam se saradnik smatrajući da su njegova rešenja bolja od vaših.
Prilika nedelje 
U nedelju pozovite prijatelje te u opuštenoj kućnoj atmosferi otvorite srce i otkrijte šta vam leži na duši. Reči podrške mnogo će vam značiti.

Bik (21. april - 21. maj)

Ljubav 
Neki partnerovi postupci u vama će probuditi nepoverenje. Samci će se uveriti da još nisu spremni za ozbiljnu vezu. Svoju slobodu i navike nerado će menjati za život s nekim ko im ne odgovara u potpunosti.
Posao 
Radićete sporo i oprezno, a bićete i vrlo tvrdoglavi - nećete odstupiti od planova makar išli glavom kroz zid. Kad vam se na putu nađe pouzdan savetnik, nemojte potceniti njegove predloge.
Prilika nedelje 
Sve važnije obaveze, poslove i aktivnosti obavite nakon ponedeljka jer su povećani izgledi za dobre rezultate.

Blizanci (22. maj - 21. jun)

Ljubav 
Ignorišite udvaranje kolega koji pogrešno tumače vašu lepršavost - radije šarmirajte osobu van poslovnog kruga. Ako ste zauzeti, na početku nedelje konačno će se razrešiti vaša velika dilema.
Posao 
Ne očekujte mnogo od saradnika koji su vam velikodušno nudili pomoć - kad zagusti, sve ćete morati sami da odradite. Analiziranje nekih postupaka iz prošlosti pomoći će vam da pronađete spasonosno rešenje.
Prilika nedelje 
Dobro zagrejte stolicu i prihvatite se učenja ili posla koji niko umesto vas neće obaviti. Četvrtak rezervišite za sve važnije dogovore.

Rak (22. jun - 22. jul)

Ljubav 
Svoju vezu počećete da doživljavate kao ograničenje, a i suprotna strana pokazaće želju za većom slobodom. Ako ste sami, početkom nedelje zagrejaćete se za osobu koja će imati pravi odgovor na vaša dvosmislena pitanja.
Posao 
U vašoj radnoj sredini pojaviće se osobe koje će detektivski snimati sve što se događa pa budite oprezni. Svoje mišljenje o važnim pitanjima i šefovima zadržite za sebe i uzak krug saradnika.
Prilika nedelje 
Na dobrom ste putu da hobi pretvorite u dodatni izvor prihoda ili novi poslovni projekat. U petak krenite u nabavku potrebnog materijala.

Lav (23. jul - 22. avgust)

Ljubav 
Sredinom nedelje bacićete oko na jednu tajanstvenu osobu. Glumićete nezainteresovanost i družiti se s njom pod maskom prijateljstva, no požudu i vruće emocije nećete moći dugo da skrivate.
Posao 
Obavljaćete mnogo zadataka u kratkom roku. Poneke će vam sa zadovoljstvom prepustiti kolege. Prijatno iznenađenje priuštiće vam saradnik s kojim se dosad niste dobro slagali.
Prilika nedelje 
Nedelja je kao stvorena da partnera iznenadite potezom koji će probuditi njegove uspavane strasti. Uz pomoć svetla i muzike napravite romantičan ugođaj.

Devica (23. avgust - 22. septembar)

Ljubav 
Novim emocionalnim iskušenjima teško ćete odoleti, čak i ako ste u skladnoj vezi. Uživaćete u igrama zavođenja ili pasti na laskanje iskusnog šarmera. Samce će privući stari poznanik, komšija ili poslovni saradnik.
Posao 
Uz pomoć uticajnih osoba steći ćete prednost pred konkurencijom. Premda niste skloni improvizovanju, krajem nedelje vrlo dobro ćete se snaći u izmenjenim uslovima poslovanja.
Prilika nedelje 
Vaša pozicija zavisi od projekta koji je u izradi - pazite na svaki korak, a dobro gledajte i šta rade drugi. U petak ćete otkriti saveznike.

Vaga (23. septembar - 22. oktobar)

Ljubav 
Osoba koja ne prihvaća ‘ne’ kao odgovor stalno će vam biti za petama i ometati osvajanje onoga ko vam se sviđa. Zauzetima će neodložan posao poremetiti planove za romantično druženje s partnerom.
Posao 
Pažnja će vam biti usmerena na druge i njihove želje. Nemojte biti preterano revnosni samo zato da biste ostavili dobar utisak. Usredsredite se na ono što vam je uistinu važno i budite predani svojim ciljevima.
Prilika nedelje 
Pozabavite se malo svojim troškovima. Ako ste angažovali majstore za renoviranje stana, temeljno proanalizirajte svaki detalj.

Škorpija (23. oktobar - 21. novembar)

Ljubav 
Vaša veza će doživeti blistave trenutke te ćete se uveriti da ste partneru i dalje na prvom mestu. Samci će biti koketni, a njihovom šarmu malo ko će moći da odoli.
Posao 
Odnosi s kolegama biće harmonični, a i nadređeni će tražiti vaše mišljenje. Na početku nedelje oko nekih zadataka moraćete malo više da se pomučite, no vaši napori pašće na plodno tlo.
Prilika nedelje 
Vikend iskoristite za druženje s prijateljima i bliskim osobama koje ste zanemarili u poslednje vreme. Opustite se radom u vrtu i šetnjom u prirodi.

Strelac (22. novembra - 21. decembra)

Ljubav 
Pod uticajem nekih novih spoznaja partnera ćete posmatrati drugim očima. Ako ste sami, teško ćete se odupreti seksepilu jedne zauzete osobe. Pokušajte da izbegnete ili smanjite uticaj drugih na vaš emotivni život.
Posao 
Kad vas u ponedeljak dočekaju pohvale za dobro obavljen posao, neka vam uspeh ne udari u glavu. Neumereni Mars u vama podstiče želju za hvalisanjem, no bolje energiju iskoristite za nove poduhvate.
Prilika nedelje 
Poslovna komunikacija doneće vam zanimljiva poznanstva. U petak ćete upoznati osobu s kojom biste mogli da ostvarite plodnu saradnju.

Jarac (22. decembar - 20. januar)

Ljubav 
Poželećete da svojoj vezi date čvršći okvir kako biste mogli dugoročnije da planirate zajedničku budućnost. Oslobodićete se uspomena na loša iskustva iz prošlosti i pokazati više poverenja prema svom izabraniku.
Posao 
Harmoničnu radnu atmosferu narušiće priče koje će širiti zlonamerni saradnici, a razgovori s poslovnim partnerima biće protkani nerazumevanjem. Više tolerancije i strpljenja imaćete na kraju nedelje.
Prilika nedelje 
Na početku sedmice do vas će dopreti zanimljive informacije. Ne budite brzopleti, dobro razmislite kako dalje da postupite i kome da ih prosledite.

Vodolija (21. januar - 18. februar)

Ljubav 
Problemi s roditeljima, decom ili finansijama izazvaće rasprave između vas i partnera. Nastojaćete da nastupite pomirljivo, no neki njegovi stavovi biće za vas neprihvatljivi. Samce će u iskušenje dovesti bivši partner.
Posao 
Osećaj uznemirenosti i nevoljnosti na početku sedmice onemogućiće vas da dobro funkcionišete na radnom mestu. Neki od kolega pokušaće vam da vam pomognu, ali biće i onih koji će to iskoristiti protiv vas.
Prilika nedelje 
Ljubavne brige potkopavaće vašu koncentraciju i radni elan, no spašće vas poslovno putovanje i zanimljivi kontakti sa inostranim partnerima.

Ribe (19. februar - 20. mart)

Ljubav 
Da biste rasterali sumnje, povucite se s partnerom u osamu te razbuktajte strasti. Samce će prijatelji upoznati sa zanimljivom osobom od čijeg će im pogleda srce brže zakucati.
Posao 
Dobićete šansu da se istaknete, no vaš prvi potez neće biti primeren. Umesto da odmah reagujete, vi ćete poželeti da o svemu dobro razmislite. Od velike pomoći biće vam prijatelj s više radnog iskustva.
Prilika nedelje 
Krajem sedmice Mesec će vam dati priliku da osobu koja vam laska sagledate u pravom svetlu. Na vreme ćete prozreti njene namere.