Ovan (21. mart - 20. april)

Ljubav 
Žudećete za nekim ko vam je nedostižan ne primećujući da je u vašoj blizini osoba koja vas gleda s neskrivenim obožavanjem. Želite li da izmamite partnerovo oduševljenje, usredsredite se na ono što ga najviše raduje.
Posao 
Ostvarićete mnogo korisnih kontakata te zahvaljujući trudu i mudrim potezima postići veliki uspeh. Pazite samo da ne pozajmite novac osobi za koju niste sigurni da će vam ga vratiti.
Prilika nedelje 
Uprkos početnim teškoćama i negativnim prognozama, u sredu možete očekivati povoljan ishod važnih poslovnih pregovora.

Bik (21. april - 21. maj)

Ljubav 
Vreme provedeno s voljenom osobom i porodicom hraniće vašu unutrašnju stabilnost. Ako ste sami, odnos s jednim prijateljem ili kolegom prilično će se promeniti. Emocije koje ćete prema njemu osećati biće sve dublje.
Posao 
Vodićete plodnu komunikaciju, vaša kreativnost će biti zapažena, a mnogi će pokušati da vas kopiraju. Naklonost zvezda osiguraće vam kvalitetnu saradnju s osobama koje vam mogu omogućiti brže napredovanje.
Prilika nedelje 
Vikend nemojte provesti samo u izležavanju i uživanju u hrani i piću. Kalorije potrošite baveći se nekom fizičkom aktivnošću.

Blizanci (22. maj - 21. jun)

Ljubav 
Nedostajaće vam smelosti da partneru priznate šta vam smeta misleći da će on to sam uvideti i promeniti. Budete li previše zatvoreni, mogao bi da pomisli da vam se neko drugi uvukao u misli.
Posao 
Maksimalno ćete se truditi da sve stignete, ali neki važni pregovori će se odužiti. Zbog preplitanja privatnog i poslovnog života moraćete da progutate neke primedbe. Pazite od koga tražite uslugu ili pozajmicu.
Prilika nedelje 
Sredinom sedmice u život bi mogla da vam se vrati stara ljubav. Kako će se odnos razvijati, zavisiće prvenstveno od vas.

Rak (22. jun - 22. jul)

Ljubav 
Svog izabranika oduševićete inicijativom i spontanim izlivima emocija, a ako ste sami, potrudićete se da pronađete srodnu dušu. Upoznaćete osobu koja će vam otkriti da iza hladne spoljašnjosti krije vruće emocije.
Posao 
Nailazićete na teškoće u ostvarenju planova. Izneveriće vas osobe s kojima ste dobro sarađivali i od kojih ste dosta očekivali. Ne prihvatajte nove ponude dok tekuće poslove ne privedete kraju.
Prilika nedelje 
Iskoristite priliku da otputujete preko granice i praznike provedete u drukčijem okruženju. Nova iskustva raspiriće vam maštu.

Lav (23. jul - 22. avgust)

Ljubav 
Kad je reč o emocijama, bićete prilično nesigurni i nepoverljivi. Često će vas razdirati neosnovana ljubomora, a mogli biste da se nađete i u ljubavnom trouglu koji će se razvijati suprotno od očekivanog.
Posao 
Kako biste se odmakli od privatnih problema, potpuno ćete se usredsrediti na radne zadatke, čime ćete steći simpatije šefova. Kraj sedmice donosi vesti o novom projektu. Ne skrivajte svoje želje.
Prilika nedelje 
Subota je kao stvorena za rešavanje ljubavnih problema i ponovno zbližavanje. Treba samo da se opustite i prepustite instinktu.

Devica (23. avgust - 22. septembar)

Ljubav 
Proključaće nezadovoljstvo koje već neko vreme tinja pa ćete se na partnera neretko istresati i zbog sitnica. Samce će izluđivati igra mačke i miša koju će im nametnuti jedna privlačna i tajanstvena osoba.
Posao 
Vaša marljivost i perfekcionizam oduševiće nadređene, ali od toga nećete imati nikakve finansijske koristi. Iznerviraće vas činjenica da neki nametljivi i ne baš sposobni saradnici prolaze mnogo bolje od vas.
Prilika nedelje 
U četvrtak će vaša oštroumnost iznenaditi osobu koja ima veliki autoritet. Svideće joj se vaše brze reakcije i odgovori na njene provokacije.

Vaga (23. septembar - 22. oktobar)

Ljubav 
Za vikend vas očekuje dobar provod i prilika za novu vezu, no nećete se lako odreći slobode i flertovanja. Dok će njihov izabranik biti zaokupljen ozbiljnim problemima, i zauzeti će biti u potrazi za razonodom.
Posao 
Radovaćete se završetku dugog i zahtevnog projekta, ali novi neće biti na vidiku pa će vas lagano hvatati panika. Umesto da se zamarate crnim prognozama, potrudite se da pronađete neki angažman.
Prilika nedelje 
Dobro otvorite oči i upotrebite sav svoj šarm - velike su šanse da osoba koju ćete upoznati na početku nedelje ne bude tek prolazna avantura.

Škorpija (23. oktobar - 21. novembar)

Ljubav 
Uz voljenu osobu osećaćete se opušteno i sigurno, no krajem nedelje poželećete i malo uzbuđenja. Druženje s prijateljima biće vam zanimljivije od izlaska udvoje, a flertovanje najbolji način da začinite svakodnevicu.
Posao 
U drugoj polovini sedmice računajte na komplikacije i otežane okolnosti. Mogao bi vas razočarati bliski saradnik ili osoba na visokom položaju u vašoj firmi. Putovanja i važne razgovore obavite u četvrtak i petak.
Prilika nedelje 
Početkom nedelje ostavićete dobar utisak na ispitima, intervjuima i poslovnim pregovorima, ali i pri upoznavanju novih radnih kolega.

Strelac (22. novembra - 21. decembra)

Ljubav 
Kako ćete biti uporni u nameri da ispunjava sve vaše želje i zahteve, s partnerom ćete teško pronalaziti zajednički jezik. Samcima bi poslovno putovanje moglo da donese uzbudljivu ljubavnu avanturu.
Posao 
Spremni ste da naporno radite, ali ako vam neko stane na put, javno ćete se obračunati s njim bez obzira na posledice. Ukoliko ste u potrazi za novim radnim mestom, pripremite se na neočekivanu ponudu.
Prilika nedelje 
U petak ne tražite brz izlaz iz teške situacije, već budite spremni da prihvatite odgovornost. Svojom reakcijom mogli biste i drugima da pomognete.

Jarac (22. decembar - 20. januar)

Ljubav 
Nećete dopustiti da vas mala nervoza izbaci iz takta. Odnos s partnerom dobro se razvija i to vam uliva optimizam. Kad spaze novo lice u radnoj sredini, samci će s više elana odlaziti na posao.
Posao 
Zbog loše organizacije i oslabljene koncentracije svoje obaveze nećete obaviti u planiranom roku. Radite li timski, imaćete problema sa saradnicima koji će preko vaših leđa pokušati da ostvare svoje ambicije.
Prilika nedelje 
Krajem sedmice usmerite se na evidenciju računa i planiranje budućih troškova. Imate li višak kilograma, započnite s dijetom i vežbanjem.

Vodolija (21. januar - 18. februar)

Ljubav 
Odnos s partnerom obogatićete sitnim radostima, uživaćete u kulinarskim eksperimentima, porodičnom druženju, izletima i igri s decom. Zajednički poslovi daće novu dimenziju vašoj vezi.
Posao 
Radni elan i entuzijazam narušiće neslaganje sa saradnicima i otežana komunikacija. Ako vam je karijera povezana s roditeljima ili članovima rodbine, poželećete da se osamostalite ili ćete pak preuzeti veća ovlašćenja.
Prilika nedelje 
Na početku nedelje partneru ćete zamerati manjak pažnje i nežnosti, ali kad vam u sredu priredi romantično iznenađenje, bacićete mu se u zagrljaj.

Ribe (19. februar - 20. mart)

Ljubav 
Uprkos brojnim poslovnim i društvenim angažmanima, privatni život nećete gurnuti u drugi plan. Sve lepo što vam se događa delićete s partnerom i članovima porodice.v
Posao 
Bićete izuzetno nadahnuti i imaćete snažnu želju da unesete novine u svoje poslovanje. No nećete moći sami, potrebna vam je pomoć saradnika koji imaju više iskustva u bavljenju finansijama.
Prilika nedelje 
Odbacićete strahove i nesigurnost i s mnogo emocija i očekivanja upustićete se u vezu s osobom o kojoj već neko vreme sanjarite.