Ovan (21. mart - 20. april)

Ljubav 
Trebaće vam mnogo šarma i upornosti da biste privukli osobu koja je navikla da drugi igraju kako ona svira. Zauzeti će se suočiti s partnerovom ljubomorom i optužbama koje neće biti sasvim neosnovane.
Posao 
Šefovi će biti puni hvale za vas i vašu kreativnost, no bolje radne uslove ili povećanje plate u ovom razdoblju teško možete izboriti. Budite strpljivi i na svoj trud gledajte kao na dugoročno ulaganje.
Prilika nedelje 
Opustiće vas šoping i druženje s prijateljima, ali još više i dobra masaža, odlazak na neki tretman i dragoceni trenuci provedeni u prirodi.

Bik (21. april - 21. maj)

Ljubav 
Razmenjivaćete zanimljive poruke sa svojom virtuelnom simpatijom, ali susret uživo mogao bi da vas ostavi razočaranim. Ako ste zauzeti, ne otvarajte mučne teme iz prošlosti!
Posao 
Posla će biti preko glave pa biste mogli čak i deo stana da pretvorite u kancelariju. Zanimaće vas sve što je vezano za gradnju i investiranje, a pokazaćete se i kao vešte računovođe i finansijski eksperti.
Prilika nedelje 
Nemojte se ustručavati da zagazite i u područja od kojih zazirete kako biste ostvarili zacrtani cilj. U sredu budite prodorni, aktivni i smeli.

Blizanci (22. maj - 21. jun)

Ljubav 
U društvu svog izabranika osećaćete se vrlo prijatno, no izbegavaćete razgovor o budućnosti. Da biste doneli neke konačne odluke, moraćete biti sigurni šta tačno želite, a vas će još mučiti neka otvorena pitanja.
Posao 
Zahvaljujući brzim reakcijama i lukavosti, uspešno ćete se izvući iz nezgodne situacije u koju vas je uvukla vaša lakomislenost. Ako na poslu baratate skupocenim predmetima, pripazite da neki ne oštetite.
Prilika nedelje 
Krajem sedmice budite spremni da prihvatite veću odgovornost i lišite se nekih zadovoljstava ako vam to omogućuje brže ostvarenje planova.

Rak (22. jun - 22. jul)

Ljubav 
Bićete spremni na romantične poduhvate i vrlo šarmantni pa će vaš ljubavni život obogatiti nova iskustva. U drugoj polovini sedmice porodični i poslovni problemi prisiliće vas da odložite neke intimne planove.
Posao 
Opterećeni ste osećanjem obaveze i odgovornosti, mnogo više nego neki vaši saradnici. Takav različit pristup poslu biće izražen na samom početku i kraju nedelje, i navešće vas da neke stvari napokon dovedete u red.
Prilika nedelje 
U subotu ćete uživati u osećaju da ste drugima zanimljivi i privlačni, a dinamičan društveni život doneće vam šansu za novo poznanstvo.

Lav (23. jul - 22. avgust)

Ljubav 
Ljubavnog žara vam neće nedostajati, ali zbog ljubomore komunikacija s partnerom često će biti na granici provokacije. Krajem nedelje roditelji će se previše uplitati u vašu vezu i to bi moglo da izazove nove sukobe.
Posao 
Karijera će vam ići uzlaznom putanjom i bez nekog većeg truda, mada će vam se na trenutke činiti da posao stoji u mestu. U ponedeljak će se pokazati da su vaši potezi bili oni najbolji mogući.
Prilika nedelje 
Počekom sedmice razgovor s rođacima omogućiće vam da neka imovinska pitanja razrešite na prihvatljiv način. Ne bežite od nužnih kompromisa.

Devica (23. avgust - 22. septembar)

Ljubav 
Finansijske brige zaseniće vaš privatni život pa nemojte da se čudite ako partner krene da organizuje svoje slobodno vreme bez vas. Početkom nedelje osetićete snažnu privlačnost prema osobi iz radnog okruženja.
Posao 
Iskrsnuće još više svakodnevnih obaveza pa ćete morati da menjate uobičajenu organizaciju posla kao i pristup pojedinim saradnicima. Prema onima koji redovno kasne zauzećete oštriji stav.
Prilika nedelje 
Isplatiće vam se sve što ste uložili u zajednički projekat, a kolege kojima ste svojevremeno pomogli, u sredu će pokazati da to nisu zaboravili.

Vaga (23. septembar - 22. oktobar)

Ljubav 
Prijaće vam komplimenti i pozivi na avanturu pa će vaša vernost biti na velikom iskušenju. Partner će morati da bude vrlo maštovit da vas zadrži pored sebe. Ako ste sami, prilika za romansu ukazaće se već na početku nedelje.
Posao 
Naglašen vam je kreativni potencijal, a nove mogućnosti nameću prodorniji nastup. Svojim dobrim rezultatima pokupićete pohvale i zaseniti konkurenciju. Ako ste na novom radnom mestu, vrlo dobro ćete se snalaziti.
Prilika nedelje 
U drugoj polovini sedmice putovaćete na kraće relacije ostvarujući kvalitetne kontakte s ljudima koji vam mogu pomoći u karijeri.

Škorpija (23. oktobar - 21. novembar)

Ljubav 
Pratiće vas emotivni nemir i nesigurnost, nedostajaće vam samopouzdanja i inicijative, a ako ste zauzeti, i poverenja u partnera. Moraćete biti veoma pažljivi i promišljeni, inače vam preti oštar sukob.
Posao 
S nepoverenjem ćete gledati na nove poslove, a i oni postojeći neće vam se baš činiti unosnim. Da biste izbegli kritike, maksimalno se angažujte, iako će biti kolega čiji će nemar proći nekažnjeno.
Prilika nedelje 
Krajem sedmice ići će vam od ruke aktivnosti vezane uz marketing i usmenu i pisanu komunikaciju, a isplatiće vam se i kraća putovanja zbog posla.

Strelac (22. novembra - 21. decembra)

Ljubav 
Iskušenja će vrebati na svakom koraku i samo će im oni najzaljubljeniji odoleti. Zračićete neodoljivim šarmom i senzualnošću, a ljubavnog partnera izabraćete nagonski ne mareći puno šta će s vama biti sutra.
Posao 
Baveći se poslovima drugih, početkom nedelje otkrićete propuste koji se kontinuirano ponavljaju. Moraćete smisliti kako celu stvar da predočite šefovima a da ne unesete razdor u radnu sredinu.
Prilika nedelje 
Sedmica je povoljna za duža putovanja i komunikaciju sa strancima i inostranim poslovnim partnerima. Isplatiće vam se poznavanje stranih jezika.

Jarac (22. decembar - 20. januar)

Ljubav 
Poželećete produbiti jedno poznanstvo, ali pokazaće se da je bolje da ostanete prijatelji. Zauzetima će porodična atmosfera biti draža od provoda s društvom. Ipak, u subotu biste mogli da promenite prioritete.
Posao 
Početak nedelje donosi probleme u komunikaciji i saradnji s poslovnim partnerima. Zbog nekih neostvarenih ciljeva i odugovlačenja dogovorenih zadataka, posumnjaćete u vlastite sposobnosti i smisao započetih projekata.
Prilika nedelje 
Srce će vam biti gladno i nemirno, a sredina sedmice idealna je za zavođenje i ljubavne igre; pazite samo da ne potcenite drugu stranu.

Vodolija (21. januar - 18. februar)

Ljubav 
U vašoj vezi će biti povremenih sukoba i razmirica, ali i dosta razgovora i delotvornog polemisanja. Sredinom nedelje budite oprezni - bivši partner će pokušati da vas zaokupi svojim ljubavnim ili finansijskim nevoljama.
Posao 
Ideje koje se vama čine dobrim saradnici će smatrati teško ostvarivim, no to vas neće obeshrabriti. Nastojaćete na svaki način da se izborite za svoje ciljeve, a vaše glavno oružje biće originalnost i entuzijazam.
Prilika nedelje 
Prijatelji će vas u utorak upoznati s osobom koja će vam se svideti na prvi pogled. Ne trošite energiju na druge ljude - odmah joj zaokupite pažnju.

Ribe (19. februar - 20. mart)

Ljubav 
Bićete pojačano osetljivi i napeti, a porodični problemi i ljubavne peripetije ostaviće traga u svemu što budete radili. Neretko će i članovi porodice svedočiti vašim žučnim verbalnim obračunima s partnerom.
Posao 
Nešto ćete se teže koncentrisati na posao i učenje, no dobri rezultati ipak neće izostati. Putovanje u inostranstvo biće bitno za trenutnu poziciju, zato ne pokušavajte da ga odložite ili prepustite nekom drugom.
Prilika nedelje 
Osetite li potrebu da se nekome poverite i pitate za savet, moći ćete se osloniti na stare prijatelje i neke bliske poslovne saradnike.