Ovan (21. mart - 20. april)

Ljubav 
U odnosu s partnerom bujaće nerazumevanje, posebno ako ste neko vreme bili razdvojeni. Samci bi mogli da započnu vezu s prijateljem. Neočekivane komplikacije moguće su nakon vikenda.
Posao 
Komunikacija zahteva više opreza - pazite da ishitrenom izjavom ne okrenete protiv sebe bliske kolege. Borićete se protiv šefovih pokušaja da vam nametne dodatne obaveze ili vas pridobije za svoje ciljeve.
Prilika nedelje 
Želite li da poboljšate odnose koji su skrenuli na stranputicu, u subotu napravite prvi korak. Ne obazirite se na sitnice - gledajte stvar kao celinu.

Bik (21. april - 21. maj)

Ljubav 
Vašoj vezi će pogodovati partnerova spremnost na iznenađenja jer vam samo tako neće biti dosadno. Radovaćete se putovanjima, izletima u prirodu i izlascima u društvo, kao i svim zajedničkim aktivnostima.
Posao 
Uverićete se da vam se isplatilo sve ono što ste žrtvovali zbog karijere. Drugima ćete nametnuti svoj autoritet i izboriti se za mesto za koje mislite da vam pripada. Moguće je pokretanje posla s prijateljem.
Prilika nedelje 
Neposredan nastup i naglašene verbalne sposobnosti, kao i osobit smisao za humor, omogućiće vam sticanje značajnih kontakata.

Blizanci (22. maj - 21. jun)

Ljubav 
Ako ste usamljeni, rukovodićete se isključivo strašću i nagonima. Početkom sedmice mogli biste se naći u ljubavnom trouglu - najpre iz zabave i znatiželje, a potom i iz vlastite nemoći da iz njega isplivate.
Posao 
Imaćete teškoća s koncentracijom i pamćenjem, uzrujavaćete se i zbog sitnica, a u odnosu s kolegama nedostajaće vam takta. Pazite da zbog psihičke napetosti ne napravite propuste u radu ili zapustite studije.
Prilika nedelje 
Zvezde će u sredu naglasiti vaše intelektualne i motoričke sposobnosti što će vam omogućiti brže obavljanje posla i zapažene rezultate u sportu.

Rak (22. jun - 22. jul)

Ljubav 
Veseliće vas male stvari, duge šetnje i druženje s prijateljima. Izgledi za sreću najveći su na početku sedmice. Bićete otvoreni prema novim emocijama, pa makar bila reč o kratkoj pustolovini.
Posao 
Stabilan privatni život omogućiće vam lakše snalaženje u promenama i spretnije vođenje finansijskih bitaka. Nove okolnosti podstaknuće vas na putovanja i jačanje inostranih veza i stručno usavršavanje.
Prilika nedelje 
Petak je idealan za ostvarenje planova za ljubav i zabavu - zašto ga ne biste ispunili druženjem s voljenom osobom i interesantnim sadržajima?

Lav (23. jul - 22. avgust)

Ljubav 
Probuđena strast i potreba za promenom podstaćiće vas na potragu za uzbudljivim doživljajima. Ako ste zauzeti, idilični zajednički trenuci postaće prava retkost, ali dobar seks držaće vas na površini.
Posao 
Nerviraćete se zbog nekompetencije osoba s kojima ste prisiljeni da sarađujete, a ni vaši pretpostavljeni neće vam ulivati veliko poverenje. Moguće su polemike oko pravnih i finansijskih pitanja i raspodele poslova.
Prilika nedelje 
Ako ne želite da izgubite poverenje osobe do koje vam je stalo, pokažite joj da vam je na prvom mestu - i sve začinite romantičnom gestom.

Devica (23. avgust - 22. septembar)

Ljubav 
Veći deo nedelje obeležiće nezadovoljstvo emotivnim životom. To će naročito biti izraženo ako vam je partner jedan od onih koji nerado govore o svojim osećanjima ili pak ako neko od vas dvoje vodi dvostruki život.
Posao 
Izbegnite preveliki rizik i kockanje većom svotom novca. Pozajmice od osoba koje su vam dobri prijatelji mogle bi vam trajno poremetiti odnos pa dobro razmislite pre nego što se upustite u tako nešto.
Prilika nedelje 
Dajte još jednu šansu ljubavi - provedete li nekoliko dana nasamo s partnerom, rešićete neke sumnje i vratiti stari sjaj svojoj vezi.

Vaga (23. septembar - 22. oktobar)

Ljubav 
Katkad ćete biti previše ćudljivi i zabrinuti zbog banalnih stvari, ali vaš će vas partner razmaziti nežnošću i poklonima. Samce će oduševiti duhovita osoba koju će upoznati preko poznanika ili saradnika.
Posao 
Trebaće vam neko na koga možete računati i kome se možete poveriti. To će naročito biti istaknuto ako u vašoj radnoj sredini postoje određeni klanovi ili vam je konkurencija dosta jaka.
Prilika nedelje 
Miran i ugodan ambijent s prigušenom rasvetom najviše će vas opuštati pa koristite mirisne lampe. Izvrsno ćete se osećati i nakon saune i masaže.

Škorpija (23. oktobar - 21. novembar)

Ljubav 
Bićete prodorni i uglavnom vam neće nedostajati inicijative, čak i kad vam bude manjkalo samopouzdanja. Poneseni snažnom potrebom za osećajnim i erotskim zadovoljenjem, brzo ćete se upustiti u ljubavni odnos.
Posao 
Dobro ćete se snalaziti u finansijama, imaćete priliku i za dodatnu zaradu, samo što će vas više od posla zanimati zabava i lepša strana života. Najviše ćete se istaknuti u kreativnim aktivnostima i šou-biznisu.
Prilika nedelje 
U nedelju zanemarite obaveze i pronađite vremena za ono što vas raduje, bilo da je reč o hobiju, slušanju omiljene muzike ili ručnom radu.

Strelac (22. novembra - 21. decembra)

Ljubav 
Sredinom nedelje kulminiraće problemi zbog nerazjašnjenih odnosa unutar porodice. Živite li zajedno s roditeljima ili ste na bilo koji način pod njihovim uticajem, skoro pa ćete morati da birate između njih i voljene osobe.
Posao 
Nedostajaće vam strpljenja, a energiju ćete većinom trošiti na beskorisne prepirke s okolinom. Činiće vam se da vas niko ne sluša i da su svi protiv vas pa ćete ozbiljno početi da razmišljate o promeni radne sredine.
Prilika nedelje 
Briga za izgled učiniće da budete zadovoljniji svojim odrazom u ogledalu. Tmurne misli pokušajte odagnati osmehom i veselim bojama.

Jarac (22. decembar - 20. januar)

Ljubav 
Započećete romansu koja ima dobre izglede, čak i ako ste mislili da se radi o prolaznoj avanturi. Između vas i osobe koja vas je u početku samo fizički privlačila razvijaće se i intelektualno razumevanje.
Posao 
Usmerenost na uspeh i želja za dokazivanjem podstaći će vas da na najbolji način iskoristite prilike koje vam se nude. Teškoće ćete doživljavati kao izazov, a čak ćete i iz negativnih situacija izvući nešto pozitivno.
Prilika nedelje 
Mesec u vašem znaku u ponedeljak obećava dobar početak ljubavi, prijateljstva, posla... Ako vam se neko svidi, to mu otvoreno i pokažite.

Vodolija (21. januar - 18. februar)

Ljubav 
Čvrsti zagrljaji i intimno poveravanje biće znak da vaša veza ulazi u zreliju fazu. Napokon ćete progovoriti iskreno, a što je još važnije i bez straha. Sredinom sedmice samci će uživati u zavođenju atraktivnog neznanca.
Posao 
Mogući su događaji koji će vas naterati na duboko razmišljanje i analizu svojih i tuđih postupaka. Možda će biti potrebno da presložite kriterije i potražite drugi način da izrazite svoje sposobnosti i profesionalne težnje.
Prilika nedelje 
Ponude li vam pretpostavljeni zahtevan posao, ne bežite od njega već gledajte na to kao na prelaznu fazu u nešto bolje i prosperitetnije.

Ribe (19. februar - 20. mart)

Ljubav 
Vruć zagrljaj Venere i Marsa u vašem znaku donosi vam nezaboravne emotivne trenutke i romansu za kakvu ste mislili da se samo na filmu može dogoditi. Ako ste zauzeti, više ćete se truditi oko partnera, a i on oko vas.
Posao 
Kad vidite da su vaši napori pali na plodno tlo i da vas kolege i pretpostavljeni podržavaju, dobićete krila. Zahvaljujući vlastitom zalaganju, ali i dobrim kontaktima, otvoriće vam se novi putevi prema inostanstvu.
Prilika nedelje 
Ponedeljak rezervišite za važne razgovore s poslovnim partnerima, bavite se korespondencijom, idite na kraće putovanje ili u posetu rođacima.